Skip to main content

Kohde-esimies palveluvartioinnin toimeksiantoihin Turkuun

Turku
Julkaisupäivä 17.2.2023 10.21.21

Työpaikan kuvaus

Kohde-esimies palveluvartioinnin toimeksiantoihin Turkuun

Kohde-esimies vastaa kahden palveluvartiointi-toimeksiannon asiakas- ja turvallisuuspalveluiden operatiivisesta työnjohtamisesta ja toiminnan kehittämisestä sekä toimii kohteen henkilöstön lähiesimiehenä ja asiakkaan suuntaan yhteyshenkilönä. Tehtävä sisältää osallistumista turvallisuussuunnitteluun ja muuhun palvelujen kehitystoimintaan monipuolisesti.

Kohde-esimiehen työ on iltaisin arkena ja viikonloppuisin tehtävää työtä.

Pätevyydet

Tehtävässä menestyminen edellyttää kohde-esimieheltä vahvaa turvallisuusalan asiantuntijuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, myyntihenkisyyttä, oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä esimiesvalmiuksia. Odotamme hakijoilta aikaisempaa kaupan- tai turvallisuusalan työkokemusta. Toivomme kohde-esimieheltä lisäksi vakuuttavia esiintymistaitoja sekä kykyä ja intoa kehittää kohteen operatiivista toimintaa.

Tehtävä edellyttää myös voimassa olevaa vartijakorttia. Tehtävään valitulle koulutetaan tarvittaessa vartijan peruskoulutus.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakasyhteistyöstä, sitoutumista yritykseemme ja sen arvoihin sekä asiakkuuteen. Eduksi katsomme kaupan alan työkokemuksen ja myös soveltuvan turvallisuusalan koulutuksen (esim. TVEAT).

Lisätietoja

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän esimiesroolissa sekä tilaisuuden oman osaamisesi näyttämiseen ja kehittymiseen. Tueksesi saat suuren ja vakavaraisen konsernin osaamisen, edut ja ajanmukaiset työvälineet.

Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Mukaan voit liittää myös CV:n.

Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta. Hakemuksen lähetettyäsi saat sähköpostiisi automaattisen viestin hakemuksen vastaanottamisesta. Tarkistathan tarvittaessa roskapostikansion.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää