Skip to main content

Tapahtumat ja viihde

Tyypillisiä tapahtumia ovat urheilukilpailut, konsertit, festivaalit ja messut. Viihdetoimialan asiakkaamme ovat esimerkiksi erilaisia tuotantoyhtiöitä, pelipaikkoja tapahtumakeskuksia ja huvipuistoja.

Tapahtumille tyypillistä on rajoitettu ajallinen kesto: turvallisuusjärjestelyt suunnitellaan, toteutetaan ja puretaan tapahtuman päätyttyä. Resursseja saatetaan tarvita lyhyelle ajanjaksolle paljonkin, ja ammattitaitoisesti toteutetuilla turvallisuusjärjestelyillä on keskeinen merkitys tapahtuman sujuvan läpiviennin kannalta.

Viihdetoimialalla on paljon yhteisiä tekijöitä tapahtumien kanssa, mutta toiminta on jatkuvaa.

 

Alla olevien linkkien kautta voit tutustua tälle toimialalle tavallisimmin toimittamiimme palveluihin.

LUE LISÄÄ PALVELUISTAMME TÄLLE TOIMIALALLE

Cheeck jäähyväiskonsertti

Securitas Events vastasi Cheekin "Valot sammuu" jäähyväiskonserttien kokonaisturvallisuudesta Lahden Mäkimontussa 24.-25.8.2018. Katso videolta kooste tapahtuman turvallisuuden hoidosta.

Lue lisää tapahtumapalveluistamme

Logomon turvallisuuskumppanina

”Olemme erittäin innoissamme Securitas-kumppanuudesta, sillä brändi on kansainvälinen ja tunnettu, ja ulkomaisetkin tapahtumanjärjestäjät tuntevat olonsa turvalliseksi”, kertoo Logomon toimitusjohtaja Päivi Rytsä.

Lue lisää

Ota meihin yhteyttä!

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta.