Hälytysjärjestelmät

Oikein suunniteltu ja asennettu hälytysjärjestelmä suojelee yritystäsi omaisuuden häviämiseltä, tiedon vuotamiselta ja ilkivallalta. Rikosilmoitinjärjestelmän ja kameravalvonnan yhdistelmä muodostaa parhaan kokonaisuuden yrityksesi suojaamiseksi ja uhkien ehkäisyksi.

Tarjoamme yritysten hälytysjärjestelmiä vuosikymmenten kokemuksella. Saat meiltä koko palveluketjun hälytyslaitteiden asennuksesta vartijapalveluun. Käytössämme on Suomen kattavin vartijaverkosto, joka muodostuu lähes kokonaan omista työntekijöistämme. Tarjoamme hälytyspalveluita valtakunnallisesti.

Mitä palvelu sisältää?

Tarjoamme hälytysjärjestelmä- ja valvontapalvelun avaimet käteen -toimituksena kiinteällä kuukausihinnalla. Pakettiin kuuluvat hälytysjärjestelmän suunnittelu, rikosilmoitinlaite asennuksineen ja valvonta vartiointipalveluineen. Palvelu sisältää myös matkakulut sekä hälytyslaitteiden huollon ja kunnossapidon. Laitteiston ylläpidon hoidamme etänä.

Hälytyskeskuksemme valvoo ja vastaanottaa hälytyksiä ympäri vuorokauden. Hälytyksen sattuessa päivystäjämme tekevät sovitut toimenpiteet. Yleensä ensin soitamme asiakkaalle ja tarvittaessa lähetämme paikalle vartijan.

Hälytysjärjestelmästä tiedotetaan näkyvästi kyltein ja tarroin valvotulle alueelle saavuttaessa. Tällä on usein ennaltaehkäisevä vaikutus.

Palvelun sisältö:

  • Hälytysjärjestelmän suunnittelu
  • Hälytyslaite toimituksineen ja asennuksineen
  • Valvonta ja vartiointipalvelu

Hälytysjärjestelmien lisäpalvelut

Meiltä on myös saatavilla laajempien turvallisuushankkeiden suunnittelua sekä asiantuntijapalvelua. Voimme muun muassa yhdistää eri turvajärjestelmiä. Esimerkiksi rikosilmoitin- ja kamerajärjestelmämme ovat integroitavissa, jolloin hälytyksen sattuessa hälytyskeskuksemme voi avata kohteeseen kuvayhteyden. Palvelun avulla vältetään turhia hälytyskäyntejä.

Hälytysjärjestelmään on mahdollista liittää myös muita kiinteistöön liittyviä hälytyksiä, kuten palo-, laitevika- ja vesivuotohälytyksiä tai serverihuoneen lämpötilan seurantaa.

Lisäpalvelut:

  • Laajemmat turvallisuuteen liittyvät hankkeet
  • Asiantuntijapalvelut ja järjestelmäkoulutukset
  • Turvajärjestelmien integrointi
Ota meihin yhteyttä!
*
*
*

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta