Toimitamme integroituja turvallisuusratkaisuja

Securitaksen ydinliiketoimintaa ovat integroidut turvallisuusratkaisut. Asiakkaan kanssa yhteistyössä, luomme räätälöidyn ja tehokkaan ratkaisun, jossa yhdistyy on-site-palvelut, mobile patrol -palvelut sekä teknologiset turvallisuusratkaisut. Kehitämme myös uusia palveluita, jotka luovat lisäarvoa asiakkaillemme ja sidosryhmillemme.

Securitas on johtava turvallisuuspalvelujen toimittaja. Meillä on laaja palveluvalikoima, joka koostuu räätälöidyistä turvallisuusratkaisuista, konseptoiduista palveluista, etäpalveluista, teknologisiaratkaisuista sekä koulutus- ja konsultointipalveluista. 

Rakennamme pysyviä asiakassuhteita

Haluamme säilyttää turvallisuusalan markkinajohtajuutemme, joten meidän pitää ylläpitää ja jatkuvasti parantaa palveluidemme laatua sekä saavuttaa taloudelliset tavoitteemme. Oikealla palvelumuotoilulla haluamme tarjota asiakkaillemme arvokkaan kohtaamisen, joka tuottaa heille lisäarvoa ja luo kestävän ja pitkäaikaisen asiakassuhteen.

Asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja

Haluamme, että asiakkaamme menestyvät. Kehitämme yhteistyössä asiakkaiden kanssa tarpeiden mukaisia ja kustannustehokkaita turvallisuusratkaisuja. Palveluissamme yhdistyy oikeanlainen turvallisuusasiantuntijuus, jonka päämääränä on tuottaa mahdollisimman suuri arvo ja hyöty asiakkaalle.

Investoimme uuteen teknologiaan

Turvallisuusratkaisujen ja teknologian, kuten etävalvonnan merkitys kasvaa turvallisuusalalla. Osana strategiaamme, investoimme merkittävästi teknolgiaan ja tavoitteenamme on kasvattaa teknologisten ratkaisujen myyntiä kilpailukykyisin hinnoin. Teknologian avulla parannamme palveluidemme laatua ja luomme kilpailukykyä asiakkaillemme.

Visio 2020 - ihmiset keskiössä

Pitkän ajan strategiamme perustuu Visio 2020:een. Sen mukaan haluamme olla johtava kansainvälinen yritys, joka on erikoistunut ennakoiviin turvallisuuspalveluihin ja jonka toiminta perustuu teknologiaan, ihmisiin ja osaamiseen.

 

 

Ota meihin yhteyttä!
*
*
*

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta.