Skip to main content

Työpaikan turvallisuuskorttikoulutukset

Koulutamme kustannustehokkaasti työpaikoilla vaadittavia turvallisuuskorttikoulutuksia, kuten yhteisillä työpaikoilla vaaditun työturvallisuuskortin, pelastuslaissa vaaditun omatoimisen varautumisen mukaisen alkusammutuskortin, työturvallisuuslaissa vaaditut ensiapukorttikoulutukset ja tulitöissä vaadittavan tulityökortin.

Osallistu avoimelle kurssillemme tai pyydä tarjous kurssista omalle työpaikallesi.

 

Työturvallisuuskorttikoulutus

Koulutuksen tavoitteena on parantaa työturvallisuutta ja vähentää työtapaturmia työpaikoilla antamalla perustietoa työsuojelusta ja valmiuksia laadukkaaseen perehdyttämiseen. Työturvallisuuskorttikoulutus edesauttaa myös käytännön yhteistoimintaa työn tilaajan ja tekijöiden välillä. Koulutus on työturvallisuuskeskuksen hyväksymän koulutussisällön mukainen. Työturvallisuuskorttikoulutuksen ja kurssikokeen läpäisseelle myönnetään työturvallisuuskortti, joka on voimassa viisi vuotta.

 

Tulityökorttikoulutus

Tilapäisellä tulityöpaikalla tulitöitä tekevällä henkilöllä on oltava voimassaoleva tulityökortti. Koulutuksen tavoitteena on, että tulityöntekijä tietää ja tuntee tulitöiden vaarat sekä tulitöihin liittyvän ohjeistuksen ja lupakäytännön. Koulutuksen jälkeen tulityön tekijällä on perusteet tehdä tarvittavat tulitöiden turvallisuustoimenpiteet ja hän hallitsee alkusammutuksen perusteet. 

 

Alkusammutuskorttikoulutus

Alkusammutuskorttikoulutukseen osallistuminen on yrityksille tehokas keino toteuttaa omatoimista varautumista ja vähentää tulipalosta johtuvia vahinkoja. Koulutettu henkilökunta osaa koulutuksen jälkeen sammuttaa palonalut tehokkaasti ja turvallisesti. 

 

Ensiapukorttikoulutus

Securitas tuottaa organisaatiollenne Suomen Punaisen Ristin (SPR) määrämuotoiset ensiapukoulutukset sekä toimintaympäristökohtaisesti räätälöidyt työpaikkakohtaiset ensiapukoulutukset. Kaikki ensiapukoulutuksemme täyttävät työturvallisuuslain vaatimuksen työpaikan ensiapukoulutetuista henkilöistä.

Kysy lisää koulutuksistamme ja palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta