Skip to main content

Työpaikan palo- ja pelastuskoulutukset

Hätätilanteessa on tärkeää tietää miten toimia. Koulutettu ja osaava henkilökunta hallitsee vaaratilanteiden ennakoinnin ja osaa käynnistää pelastus- ja vahingontorjuntatoimet ennen kuin on liian myöhäistä.

Henkilöstön palo- ja pelastuskoulutus

Paloturvallisuuspainotteisten koulutusten avulla tuodaan turvallisuuteen liittyvät suunnitelmat ja toimintaohjeet käytäntöön, liitetään turvallisuusajattelu ja turvalliset työtavat osaksi työyhteisönne arkea ja täytetään lakisääteinen velvollisuus varautua omatoimisesti erilaisiin vaaratilanteisiin.

Lue lisää

 

Suojeluorganisaation koulutus

Osaava henkilökunta on kiinteistön turvallisuuden perusta. Suojeluorganisaation koulutuksen tavoitteena on perehdyttää suojelutoiminnasta vastaava henkilökunta tehtäviinsä.

Lue lisää

 

Safety Day

Safety Day –palvelu on rastikoulutuksena toteutettava kokonaisvaltainen koulutuskokonaisuus pääasiassa suurien henkilöstöryhmien kouluttamisen yhden työpäivän aikana.

Lue lisää

 

Turvallisuuskävely

Turvallisuuskävely on vuorovaikutteinen ja tehokas tapa perehdyttää henkilöstöä oman työpaikan turvallisuusjärjestelyihin sekä riskien tunnistamiseen.

Lue lisää

 

Kysy lisää riskienhallintapalveluistamme ja palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta