Skip to main content

Hälytysvalvontapalvelut

Hälytyspalvelut turvaavat yrityksesi tiloja, henkilöstöä, irtaimistoa ja tietoa. Hälytyskeskuksemme valvoo ja vastaanottaa hälytyksiä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Vastaanotamme vuosittain yli miljoona puhelua.

Hälytyksen sattuessa päivystäjämme järjestävät tarvittavat toimenpiteet. Yleensä soitamme ensin asiakkaalle ja tilanteen vaatiessa lähetämme paikalle vartijan. Kaikista hälytyksistä lähetämme asiakkaalle raportin sähköpostitse. Hälytysvalvonnan lisäksi tarjoamme laajan valikoiman muita turvallisuutta parantavia ja hyödyllisiä palveluita

Lisäpalvelut

  • Kiinteistövalvonta

Hälytyskeskuksemme ottaa vastaan erilaisia valvonta- ja hälytystietoja sekä laitteiden toimintahäiriöilmoituksia asiakkaidemme kiinteistöistä. Tyypillisiä hälytyksiä ovat rakennusautomaatioilmoitukset sekä kylmälaite-, hissi- ja palohälytykset. Päivystys välittää ilmoitukset sovituille yhteyshenkilöille ja valvoo, että hälytykset kuitataan tehdyiksi.

  • Hälytyskuvavalvonta

Kameravalvonta lisää valvontapalvelun tehokkuutta. Sen avulla voimme seurata tapahtumia tarkasti yrityksen sisällä ja ulkoalueilla. Hälytyksen sattuessa pystymme heti tekemään oikeat toimenpiteet. Päivystäjä arvioi, lähetetäänkö paikalle poliisi, palokunta, Securitaksen hälytyspartio vai selvitäänkö pelkän kuvan välittämällä tiedolla. Turvallisuuden lisäksi kuvavalvonta tuo merkittäviä säästöjä asiakkaalle.

  • Etäkäyttöpalvelut

Etäkäytön avulla esimerkiksi murtohälyttimen koodin vaihtaminen tai häiriöiden korjaaminen sujuu nopeasti. Säästät huoltokustannuksissa joka kerta, kun teemme työn etäyhteydellä. Myös varmuuskopioiden palauttaminen onnistuu nopeasti ja helposti.

  • Raportoinnit

Kaikki yrityksesi hälytyslaitteiden tapahtumat tallentuvat automaattisesti järjestelmiimme. Tähän sisältyvät esimerkiksi hälyttimien kytkennät päälle ja pois, hälytykset ja koodien vaihdot. Näet myös päivystäjän tekemät toimenpiteet ja vartijan raportit kohteelta. Saat tiedot raportteina joko sähköpostiin tai webportaaliin. Voit myös vertailla tietoja yrityksesi eri toimipisteiden välillä.

Kysy lisää ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta.