Skip to main content

Kaupat ja kauppakeskukset

Kaupan alalla toimivia tyypillisiä asiakkaitamme ovat tavaratalot, ostos- ja viihdekeskukset, kauppaketjut sekä pienet ja keskisuuret kauppaliikkeet. Etsimme sopivat ratkaisut niin vähittäis- kuin tukkukaupankin tarpeisiin.

Kaupan alalla korostuu turvallisen ja viihtyisän asiointiympäristön merkitys. Alalle tyypillisiä ongelmia ovat hävikki sekä erilaiset häiriötilanteet.

Palveluratkaisu suunnitellaan aina asiakkaan luona tehtävän tarvekartoituksen perusteella. Useita palveluita yhdistämällä pystymme luomaan kustannustehokkaita kokonaisuuksia.

Tutustu palveluihimme tarkemmin alla olevasta esitteestä.

 

Alla olevien linkkien kautta voit tutustua tälle toimialalle tavallisimmin toimittamiimme palveluihin.

LUE LISÄÄ PALVELUISTAMME TÄLLE TOIMIALALLE

Securitas aloittanut turvallisuuskumppanina uudistuneessa kauppakeskus Ratinassa

- Turvallisuuskumppanin valintaan vaikutti erityisesti Securitaksen palvelujen monipuolisuus. Securitas pystyi tarjoamaan meille tarvitsemiamme lisäpalveluja kuten esim. kauppakeskusassistentin, info-palvelut sekä tapahtumien turvallisuudesta vastaavat ammattilaiset, Ratinan kauppakeskuspäällikkö Mervi Ahola kertoo valintaan vaikuttaneista syistä. - Yhteistyömme on lähtenyt erinomaisesti käyntiin, hän jatkaa.

Lue lisää

Kysy lisää ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta.