Skip to main content

Mobile Patrol

Securitas Mobile Patrol -palvelun avulla ennaltaehkäiset tehokkaasti mahdollisia yritystoimintaasi kohdistuvia turvallisuusriskejä ja rajaat jo mahdollisesti syntyneitä vahinkoja.

Toiminnan turvaa

Räätälöity ja kustannustehokas palvelu sopii toimintaympäristöstä tai liiketoiminnan koosta riippumatta kaikille yrityksille ja organisaatioille, jotka tarvitsevat eri vuorokauden aikoina tapahtuvaa turvallisuusvalvontaa, mutta joiden ei ole tarkoituksenmukaista palkata omaa kokoaikaista vartijaa.

Mobile Patrol -palvelun pääpaino on liiketoimintaasi kohdistuvien riskien ennaltaehkäisyssä. Vartioinnin ammattilainen, Mobile Patrol -vartija kiertää sovitut reitit, tekee tarvekartoituksen mukaista turvallisuusvalvontaa ja -tarkastuksia sekä muita yrityksesi turvallisuustasoa parantavia palvelu- ja erityistehtäviä. Palvelemme asiakkaitamme 24/7 ja turvaamme yrityksesi toiminnan häiriöttömyyden ja jatkuvuuden. Mobile Patrol -vartijan tukena toimii maan laajin kenttäorganisaatio sekä Securitaksen hälytyskeskus.

 

Dokumentoitua valvontaa

Kohdekäynneillä Mobile Patrol -vartija tarkkailee yritystäsi sekä sen ympäristöä ja aloittaa välittömät toimenpiteet, mikäli havaitsee jotain tavallisuudesta poikkeavaa. Mahdollisesti jo syntyneitä vahinkoja pyritään rajaamaan siten, että menetykset ovat mahdollisimman vähäisiä. Tapahtumista raportoidaan aina kirjallisesti ja erillisen kohdekäyntien seurantajärjestelmän avulla saat tarvittaessa myös tarkempaa tietoa käyntien suorittamisesta.

 

Lue lisää palveluistamme alla olevien linkkien kautta.

Lue lisää Mobile-palveluistamme

Kysy lisää ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta.