Kameravalvonta

Kameravalvontajärjestelmä varoittavine kyltteineen ja tarroineen ennaltaehkäisee mahdollisia uhkia. Hyvin suunniteltu ja toteutettu kamerajärjestelmä toimii korvaamattomana työkaluna yrityksesi tilojen sekä alueiden valvonnassa. Valvontakamerat ennaltaehkäisevät ja auttavat tilanteiden ja vahinkojen jälkitarkastelussa.

Nykyaikaisella kamerajärjestelmällä on mahdollista saada kuvaa niin valoisaan aikaan kuin hämärässäkin. Tarjoamme myös lämpökameraratkaisuja, joilla voidaan valvoa esimerkiksi laajoja ulkoalueita ja paloturvallisuutta. 

Vanhojen kamerajärjestelmien päivitys

Jos kohteessa on toimiva kaapelointi, voidaan sitä hyödyntää kokonaan tai osittain järjestelmän päivityksessä. Tallennin ja valvontakamerat vaihdetaan uusiin, joilla saavutetaan vähintään teräväpiirtotarkkuus.  Aina ei ole siis pakko uusia kaapelointia tai koko laitteistoa.

Etäkuvapalvelut

Kamerajärjestelmämme ovat liitettävissä hälytys- ja palvelukeskukseemme, jolloin reaaliaikaista valvontakuvaa voidaan hyödyntään etäpalveluidemme avulla. Kameravalvonta on tärkeä osa tarjoamiamme monipuolisia etäpalveluita. Lue lisää tästä.

Kameravalvonnan palvelut

  • hankkeiden ja projektien suunnittelu ja asennus
  • huolto ja kunnossapito
  • projektien johtaminen ja dokumentointi
  • valvontakamerat ja järjestelmät eri tarpeisiin ja kokoluokkiin
  • asiantuntijapalvelut, rekisteriselosteiden laadinta
  • etävalvomoon liittäminen
Ota meihin yhteyttä!
*
*
*

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta