Skip to main content

Turvallisuustekniikka

Tuote- ja palveluvalikoimaamme kuuluvat myös turvatekniikan ratkaisut kaikenkokoisille yrityksille ja yhteisöille. Toimimme tiiviissä yhteistyössä alan laitevalmistajien ja asiakkaidemme kanssa. Pystymme tarjoamaan asiakkaidemme turvallisuustekniikan tarpeisiin juuri oikeanlaisia kokonaisratkaisuja.

Oikein suunniteltu, asennettu ja huollettu turvatekniikan ratkaisu on avainasemassa yrityksesi toiminnan ja sen jatkuvuuden suojaamisessa. Se suojaa yrityksesi kaikkia tärkeitä arvoja – henkilöstöä, materiaalia, tietoa ja mainetta. Turvallisuuspalveluiden kansainvälisenä toimittajana meillä on runsaasti tietoa ja kokemusta siitä, millaiset kokonaisratkaisut toimivat parhaiten erilaisissa toimintaympäristöissä.

 

Parhaat teknologian asiantuntijat

Teknologiayksikössämme työskentelee alaa laajasti tuntevia asiantuntijoita, joiden tukena on Securitaksen kansainvälinen osaaminen ja kokemus. Kokemuksemme avulla voimme tarjota asiakkaillemme ratkaisuja, jotka ennaltaehkäisevät tehokkaasti riskejä. Osaaminen on Securitaksen teknologiayksikön vahvuus.

 

Tekninen ratkaisu tarpeen mukaan

Luomme yhdessä asiakkaan kanssa kuhunkin tarpeeseen parhaan ratkaisun. Tekniset järjestelmät yhdistetään Securitaksen turvallisuuspalveluihin, jolloin saavutetaan turvallisuuden kokonaisratkaisu.   

Asiakas voi turvautua huolettomaan Solutions-kokonaisratkaisuun. Asiakkaan ei tarvitse tehdä suuria investointeja, Securitas Oy vastaa asennuksista, korjaushuolloista, sekä järjestelmän ylläpidosta. Lue lisää suositusta Solutions-kokonaispalvelusta tästä.

 

Palveluja yli maan rajojen

Pystymme tarjoamaan yhdenmukaisia turvaratkaisuja kaikkiin yrityksesi toimipisteisiin, sillä teemme tiivistä yhteistyötä Securitaksen muiden maiden toimipisteiden kanssa. 

LUE LISÄÄ TEKNIIKKARATKAISUISTA

Kysy lisää ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta.