Skip to main content

Tapahtumaturvallisuus

Tarvitsetteko asiantuntevan ja luotettavan yhteistyökumppanin avustamaan tapahtumanne turvallisuusjärjestelyissä ja muissa käytännön järjestelyissä? Yritystilaisuus, kokous, pieni tai suuri yleisötilaisuus tai kansainvälinen konferenssi - avustamme teitä onnistuneen tapahtuman toteuttamisessa aina suunnitteluvaiheesta lähtien.

Securitas Events Oy on erikoistunut erilaisten yritystapahtumien ja yleisötilaisuuksien turvallisuuspalveluihin. Tarjoamme valtakunnallisesti tapahtumien järjestäjille järjestyksen ylläpito- ja turvallisuuspalveluita sekä opastus- ja muita tapahtumien tukipalveluita niin yksittäisiin tapahtumiin kuin pitempikestoisiinkin toimeksiantoihin.

Lue lisää Tapahtumaturvallisuus-esitteestä

 

 

Rakennamme tapahtuman luonteen mukaisen palveluprofiilin

Rakennamme tilaisuuteenne tai tapahtumaanne toiveidenne mukaisen palveluprofiilin, joka vastaa tapahtuman luonnetta. Esimerkiksi yritysjuhlissa tai ulkoilmafestivaaleissa työskentelevät järjestyksenvalvojamme voivat olla hyvin erilaisia palveluprofiililtaan. Tapahtuma-avustajamme helpottavat tapahtuman suunnittelua ja toteuttamista avustaen tarvittavissa tehtävissä. Valitsemme tapahtumaanne parhaiten sopivat henkilöt ja koulutamme heidät tehtäviinsä. Lähtökohtaisesti kaikilla työntekijöillämme on entuudestaan turvallisuusalan koulutus.

Palveluitamme ovat

Tapahtuma-avustaja

Tuntuuko, että aika ja kädet eivät riitä hoitamaan kaikkia tapahtuman käytännönjärjestelyjä yksin? Ei hätää, tarjoamme tapahtumaasi avuksi ammattitaitoisen ja osaavan henkilöstön. Voit valita yksittäisen tarvitsemasi palvelun tai koko tapahtuman henkilöstön avaimet käteen -ratkaisulla.

Lue lisää

Ravintolaturvallisuus

Tarvitsetko luotettavan, joustavan ja asiantuntevan yhteistyökumppanin vastaamaan ravintolan turvallisuudesta? Rakennamme yhdessä asiakkaan kanssa tarvittavan turvallisuuspalveluratkaisun. Palvelu voi sisältää järjestyksenvalvontaa, vartiointia ja turvallisuustekniikkaa. Sen lisäksi järjestämme myös koulutusta asiakkaan henkilökunnalle ja konsultoimme riskienhallinnassa sekä laadimme ja ylläpidämme pelastussuunnitelmat.

Lue lisää palveluistamme tälle toimialalle

This video is unavailable

We're sorry but to be able to view this content, you need to allow targeting cookies. Please click here to change your

Securitas Events - Cheek jäähyväiskonsertit

Securitas Events vastasi Cheekin "Valot sammuu" jäähyväiskonserttien kokonaisturvallisuudesta Lahden Mäkimontussa 24.-25.8.2018.

Ota meihin yhteyttä!

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta.