Werkschutz und Objektschutz für Industrieunternehmen

Paikallisvartiointi

Vaatiiko toimintaympäristönne pitäminen turvallisena ja häiriöttömänä turvallisuushenkilöstön läsnäoloa kohteessa? Tarvitsetteko palvelua toimistoaikana, toimistoajan ulkopuolella vai ympärivuorokautisesti? Securitas Paikallisvartiointi on toimiva ratkaisu kohteen tai alueen vartiointiin silloin, kun ajoittaiset vartiointikierrokset eivät tuo riittävää turvaa. Palvelua voidaan käyttää myös tilapäisesti kohteen turvallisuustason takaamiseen tai kohottamiseen.

Securitas Paikallisvartionti on turvallisuuspalvelua, jossa paikan päällä oleva vartija suorittaa turvallisuuteenne liittyviä tehtäviä pyrkien ennalta ehkäisemään, estämään ja rajoittamaan vahinkoja ja rikoksia. Paikallisvartiointipalvelu räätälöidään aina erityistarpeidenne mukaisesti.

Tavoitteena häiriötön toiminta

Pyrkimyksenämme on hyödyntää sekä tehtävään koulutettua henkilöstöämme että kohteen teknisiä turvallisuusjärjestelmiä, kuten kameravalvonta-, kulunvalvonta- rikosilmoitin- ja paloilmoitinjärjestelmiä täysimääräisesti. Tärkeimpänä tavoitteenamme on toimintanne häiriöttömyyden ja jatkuvuuden takaaminen.

Tyypillisiä paikallisvartiointitehtäviä voivat olla esimerkiksi

  • ajoneuvoliikenteen kulunvalvonta teollisuus-, varasto- ja satama-alueilla
  • henkilöliikenteen valvonta sisäänkäynneillä kulunvalvonta ja asiattomien pääsyn estäminen
  • rakennustyömaillatarkastuskierrokset laitosten ja teollisuuskohteiden alueella
  • kohteessa olevan omaisuuden vartiointi 
  • teollisten prosessien poikkeamien valvonta ja jatkotoimenpiteet kohteen tai alueen turvallisuustason varmistaminen esimerkiksi rakennustöiden, muuton tai turvallisuusjärjestelmän tilapäisten häiriöiden aikana sekä poikkeustilanteissa, kuten onnettomuuksien ja tulipalojen yhteydessä

Paikallisvartiointiin sisältyvät luontevasti myös erilaiset toimintaanne tukevat ja avustavat tehtävät. 

Ota meihin yhteyttä!
*
*
*

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta