Skip to main content

ID-korttipalvelut

Securitaksen ID-palvelut on ratkaisu kaikkiin henkilökorttitarpeisiin. Meiltä saat esimerkiksi erilaiset henkilökortit ja työmaakortit sekä vierailija- ja kanta-asiakaskortit. Selainpohjaisen palvelun avulla ID-korttien tilaus onnistuu vaivattomasti missä tahansa, milloin tahansa.

Ratkaisumme tarjoaa vaivattoman tavan hankkia kuvalliset ja kuvattomat henkilökortit, älyllä tai ilman. Laajasta tuotevalikoimastamme löydät myös korttitulostimet ja tarvikkeet. Käyttölisenssimme ovat web-pohjaisia, joten aloitus on helppoa ja nopeaa - tilaukset voi tehdä vaikka kotisohvalta, mihin aikaan tahansa.

Nopea toimitus ympäri Suomen

Kattavan toimipaikkaverkostomme ansiosta henkilöstön kuvaukset ja korttien toimitus järjestyvät missä ja minne tahansa Suomessa. Kansainvälisyytemme ansiosta sama palvelu on toteutettavissa myös ulkomaille yhden yhteyshenkilön kautta.

Toimitamme pienet ja suuret korttitilaukset joustavasti tarpeidenne mukaisesti, tarvittaessa nopeallakin toimitusajalla. Valmistamme myös erilaiset vierailija- ja urakoitsijakortit, tunnistekortit rakennustyömaille sekä kisapassit tapahtumiin.

ID-palvelut sopivat kaiken kokoisille yrityksille, yhteisöille ja julkishallinnon organisaatioille.

 

Kysy lisää ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta.