Skip to main content

Älykäs turvallisuus

Keskeinen osa Securitaksen strategiaa on edistää uusien palveluiden innovointia – matka, jonka olemme aloittaneet tavoitteenamme olla kumppani älykkäissä turvallisuuspalveluissa maailmanlaajuisesti ja johtaa turvallisuusalan muutosta.

 

Riskitietoisuuden lisääminen

Tämän päivän ympäristössä kehittyneet rikollis- ja terroristiryhmät, kyberuhat ja esiin tulevat ympäristö- ja geopoliittiset tapahtumat muokkaavat jatkuvasti uhkakuvaa. Ymmärrämme yritysten tarpeen ennakoida ja pysyä täysin tietoisina päivittäisistä yritysturvallisuuteen vaikuttavista uhista. Tähän merkittävään tarpeeseen tarjoamme räätälöityjä Risk Intelligence -palveluita. Huipputeknologiaa, laajaa asiantuntemusta ja globaaleja resursseja hyödyntävät palvelut on suunniteltu vastaamaan asiakkaidemme korkeita vaatimuksia.

 

Riskitietopalvelupakettimme koostuvat seuraavista vaihtoehdoista:

  • Tietoisuus: Pysy ajan tasalla - Hanki tilannetietoisuus uhista ja niihin liittyvistä turvallisuuskehityksistä.
  • Hälytys: Sijaintikohtainen - Vastaanota kohdennettuja hälytyksiä tapahtumista tiettyjen paikkojen lähellä.

Tutustu palveluihimme tarkemmin täältä.

MySecuritas

Toinen esimerkki asiakaskokemuksen digitalisoinnista on MySecuritas-sovellus, digitaalinen asiakaskanava, joka toimittaa asiakkaillemme dynaamisen tapaturmaraportoinnin ja liiketoimintatiedon digitaalisessa muodossa. Se on tarkoitettu myös omien ja kumppanipalveluidemme digitaaliseksi jakelukanavaksi, ja se on saatavilla useilla markkinoilla.

Digitaalisen asiakasliittymän avulla Securitas voi ottaa uusia palveluita käyttöön nopeasti, helposti ja johdonmukaisesti. Samanaikaisesti työskentelemme jatkuvasti varmistaaksemme, että kerätyt tiedot anonymisoidaan, jäsennetään ja hyödynnetään tietosuojamääräysten ja käytäntöjemme mukaisesti.

 

Innovaatio

Meillä on tekoälyn, big datan ja digitalisoitujen tuotteiden osaajia, jotka yhdessä kokeneiden tietoturva-asiantuntijoidemme kanssa kehittävät uusia tuotteita ja palveluita sekä tehostavat olemassa olevia palveluita. Securitaksen koko, läsnäolo ja markkina-asema ovat kaikki keskeisiä tekijöitä, jotka antavat meille mahdollisuuden tulla tietopohjaisiksi, tarjota älykkäitä palveluita ja tarjota asiakkaillemme nopeita ja riittäviä vastauksia.

Toinen esimerkki sovelletusta innovaatiosta on riskien ennakointipalvelu. Useiden tietojoukkojen, tilastollisten mallien ja koneoppimisalgoritmien perusteella tämä palvelu voi ennustaa, missä ja milloin tietoturvahäiriöitä todennäköisimmin tapahtuu – reaaliajassa. Tämä palvelu on saatavilla MySecuritas-digitaalikanavan kautta.

Kysy lisää ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta.