Skip to main content

24Patrol

24Patrol -palvelu tuo turvaa erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten ja organisaatioiden eri vuorokauden aikoina auki oleviin asiakaspalvelupisteisiin. Palvelulla ennakoit ja minimoit yrityksesi turvallisuusriskit.

Toiminnan turvaa

24Patrol -palvelu perustuu ennaltaehkäisevään toimintaan, turvallisuustarkastuksiin, vartijakäynteihin ja tarpeen mukaisiin vartijakutsu- ja hälytystehtäviin. Palvelemme jokaisena yrityksesi aukiolotuntina vuorokauden ja vuoden ympäri ja autamme yrityksesi toiminnan häiriöttömyyden ja jatkuvuuden turvaamisessa.

 

Vartija napin painalluksella

Securitas 24Patrol -palvelu luo häiriöttömyyttä yrityksesi päivittäiseen toimintaan ja hoitaa tarvittaessa yllättävät ongelma- ja häiriötilanteet. Langattoman kutsupainikkeen avulla kutsut yhdellä napin painalluksella paikalle lyhyellä vasteajalla Mobile Patrol -vartijan, jonka ammattitaitoinen apu minimoi mahdollisia vahinkoja ja huolehtii tilanteen vaatimista jatkotoimista.

 

Vuosittainen turvallisuustarkastus lisäpalveluna

Palveluun saa lisätilauksena vuosittaisen turvallisuustarkastuksen, jonka yhteydessä käydään läpi yrityksesi turvallisuuteen vaikuttavia seikkoja. Turvallisuustarkastus ylläpitää ja kehittää edelleen yrityksesi turvallisuusratkaisua ja siitä laaditaan erillinen pöytäkirja. Ennaltaehkäisevät turvallisuustarkastukset auttavat parantamaan ja ylläpitämään yrityksesi yleistä turvallisuustasoa. Testaamme järjestelmät ja toimintamallit säännöllisesti yhdessä henkilöstönne kanssa. Riskitilanteiden hallitseminen, järjestelmien ylläpito ja huolto siirtyvät 24Patrol -palvelun myötä ammattitaitoisen Mobile Patrol -vartijan tehtäviksi. 

 

 

 

 

Kysy lisää ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta.