Skip to main content

Aula- ja assistenttipalvelut

Monipuoliset aulapalvelumme tarjoavat asiantuntevan vastaanottopalvelun lisäksi ratkaisuja myös moniin muihin toimistoympäristön tarpeisiin. Kokonaisratkaisuun voidaan sisällyttää muun muassa seuraavia tehtäviä ja osa-alueita:

  • Aulapalvelut

Aulapalvelumme räätälöidään aina teille sopivaksi kokonaisuudeksi. Palvelumme kattaa kaikki vieraiden vastaanottoon ja aulan turvallisuuteen liittyvät tehtävät.

 

  • Assistenttipalvelu

Assistenttipalvelullamme saat apua arjen rutiineihin. Esimerkiksi laskujen käsittely, matkavaraukset, tarjoilujärjestelyt, puhelinvaihteen hoito ja muut erikseen sovittavat lisätehtävät onnistuvat joustavasti assistenttipalvelumme avulla.

 

  • Postituspalvelu

Tarvittaessa huolehdimme kaikesta postitukseen liittyvästä, kuten sisäisen ja ulkoisen postin käsittelystä sekä kuriirilähetyksistä.

 

  • Tekniset ratkaisut

Suunnittelemme ja toimitamme tarpeidenne mukaiset järjestelmät esimerkiksi vierashallintaan ja kulunvalvontaan. Toteutuksessa voimme hyödyntää myös nykyaikaisia etävalvontaratkaisujamme.

 

  • Turvallisuus hallintaan

Palvelumme myötä käytössänne on lain edellyttämän vartijakoulutuksen sekä tehtävän mukaiset lisäkoulutukset suorittanut kielitaitoinen ammattilainen. Hän edistää turvallisuutta ja toimii tehokkaasti myös poikkeustilanteissa. Avainhallinta, kulunvalvontajärjestelmän käyttö ja kameravalvonta sisältyvät luontevasti aulahenkilöstömme päivittäisiin tehtäviin. Palvelukokonaisuus rakennetaan vastaamaan kunkin asiakkaan yksilöllisiä tarpeita.

 

 

Welcome-palvelut

Hyvä ensivaikutelma antaa asiakkaalle luotettavan ja ammattitaitoisen kuvan yrityksestäsi. Securitaksen Welcome-palvelut ovat valintasi, kun tarvitset asiantuntevaa, turvallista ja sujuvaa ratkaisua yrityksesi aulavastaanoton ja arjen sujuvuudesta huolehtimiseen.

Lue lisää

Kysy lisää ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta.