Skip to main content

Welcome-palvelut

Monipuoliset palvelumme tarjoavat käyttöösi kattavan valikoiman ammattitaitoista apua, josta voit valita juuri omiin tarpeisiisi soveltuvat osat. Maksat vain siitä, mitä todella tarvitset.

Hyvä ensivaikutelma antaa asiakkaalle luotettavan ja ammattitaitoisen kuvan yrityksestäsi. Securitaksen Welcome-palvelut ovat valintasi, kun tarvitset asiantuntevaa, turvallista ja sujuvaa ratkaisua yrityksesi aulavastaanoton ja arjen sujuvuudesta huolehtimiseen.

Muotoilemme palvelun sisällön ja laajuuden yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti tarpeidesi mukaan aina työtehtävistä asustukseen.

Tutustu tarkemmin palveluvaihtoehtoihin alla olevan videon ja tuotekuvausesitteiden avulla ja ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan sinulle sopivasta ratkaisusta.

 

Ensivaikutelman ammattilaiset

Welcome -palveluiden tuotekuvaukset

This video is unavailable

We're sorry but to be able to view this content, you need to allow targeting cookies. Please click here to change your

Welcome - Hyvien ensivaikutelmien ammattilaisia

Monipuoliset palvelumme tarjoavat käyttöösi kattavan valikoiman ammattitaitoista apua, josta voit valita juuri omiin tarpeisiisi soveltuvat osat. Muotoilemme palvelun sisällön ja laajuuden yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti tarpeidesi mukaan aina työtehtävistä asustukseen. Maksat vain siitä, mitä todella tarvitset. Katso video monipuolisisesta palvelutarjoomastamme!

Kysy lisää ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta.