Skip to main content

Palveluvartija

Palveluvartijapalvelu on Securitaksen kustannustehokas palvelutuote, jonka suunnittelussa ja kehittämisessä on huomioitu vähittäiskaupan asiakkaiden tarpeet. Palveluvartija huolehtii vähittäistavarakaupan vartiointitehtävien lisäksi monipuolisista asiakaspalvelutehtävistä.

PALVELUVARTIJA-esite

Asiakaskokemus palvelutuotannon keskiössä

Palveluvartijapalvelu on osa Securitaksen tuottamia kaupan segmentin turvallisuuspalveluja, jota voidaan muokata asiakkaan tarpeet ja liiketoiminta huomioiden. Palvelun tuottamisen lähtökohtana ovat riskiarvio ja alkuhaastattelu, joiden avulla kartoitetaan turvallisuuspalvelutarpeen kokonaiskuva. Palveluvartijan työtä ja sen painopisteitä voidaan seurata Securitaksen tuottaman raportoinnin avulla. Asiakaskokemus on palvelutuotannon keskiössä ja palvelua kehitetään jatkuvasti yhdessä asiakkaan kanssa. Palvelun tarkoituksena on luoda turvallinen asiointi- sekä työympäristö.

Palvelua voidaan tarvittaessa täydentää muilla Securitaksen tuottamilla palveluilla, joiden avulla tuetaan palveluvartijan työtä. Täydentävät palvelut voivat koostua esimerkiksi:

 

Securitaksen palveluvartijan työssä tukena ovat esimiesten lisäksi vuorokauden ympäri toimiva työnjohto.

 

Kysy lisää ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta.