Securitas työnantajana

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Alan markkinajohtajana haluamme toimia esimerkkinä vastuunsa kantavasta työnantajasta, joka on aidosti kiinnostunut henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä osaamisen kehittämisestä. Meille on tärkeää, että meidät nähdään houkuttelevana työnantajana ja toimialan mielipidejohtajana.

HENKILÖSTÖ ON TÄRKEIN VOIMAVARAMME                    

Moni työntekijöistämme aloittaa työskentelynsä meillä nuorena lukion tai ammattikoulun jälkeen, kesätöiden kautta tai korkeakouluopintojen ohella. Alalla jo työskentelevät, sekä alan vaihtajat muodostavat myös suuren joukon meille työllistyvistä. Oli syy mikä tahansa hakea meille töihin, lupaamme kaikille työntekijöillemme kilpailukykyiset työehdot, hyvät työolot ja vakaan työsuhteen kansainvälisessä yrityksessä.

Tutustu myös rekrytointiesitteeseemme

TYÖNTEKIJÄMME OVAT JULKISET KASVOMME

Yli 80 vuoden ajan olemme korostaneet toiminnassamme ammattiylpeyttä, jotka tiivistyvät kolmeen sanaan: Rehellisyys, Valppaus ja Avuliaisuus. Tämä tarkoittaa, että odotamme jokaiselta työntekijältämme luotettavuutta, vastuunottoa sekä tarkkavaisuutta.

Lue lisää arvoistamme täältä

SECURITAKSELLA OLET OSA TIIMIÄMME

Missä ikinä oletkin ja mitä ikinä teetkin, voit luottaa siihen, että saat tarvittaessa tukea koko tiimiltä. Tiimisi koostuu esimiehistä, joiden tukeen voit luottaa, kollegoista, joiden kanssa voit jakaa kokemuksia sekä asiakkaista, jotka arvostavat päivittäistä työpanostasi. Tällaisessa ympäristössä ihmiset voivat olla parhaimmillaan ja auttaa muitakin pyrkimään parhaaseensa

Haluatko tutustua mahdollisiin työkavereihisi? Viisi työntekijämme kertovat kuvin ja videoin omasta työstään Securitaksen Instagram -tilillä. Käy kurkistamassa kulisseihin!

KEHITÄMME TOIMINTAAMME JATKUVASTI

Securitaksella tavoitteenamme on jatkuvasti parantaa toimintaamme, oli sitten kyse asiakkaillemme tuotettavasta arvosta tai pyrkimyksestämme tarjota entistäkin parempi työpaikka henkilöstöllemme. Tärkeä osa toimintamme kehittämisessä on Securitaksen henkilöstökysely, jota olemme tehneet vuodesta 2009 lähtien.

Tutustu henkilöstöraporttiimme täällä.

 

 

Ota meihin yhteyttä
*
*
*

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta