Skip to main content

Etäpalvelut

Kuka valvoo tilojanne yöaikaan? Onko nykyinen ratkaisunne kustannustehokas? Onko yrityksellänne asiakaspalvelutoimintaa tai henkilö- ja tavaraliikennettä, jotka vaativat ohjausta ja valvontaa myös normaalin työajan jälkeen? Sitoutuuko oman henkilökuntanne aikaa turvallisuusjärjestelmien tai avainhallinnan pääkäyttäjätehtäviin?

Securitas Palvelukeskus tarjoaa yrityksellenne monipuoliset ja tehokkaat etävalvontaan ja -ohjaukseen sekä jatkuvaan valmiuteen perustuvat palveluratkaisut. Etäpalvelumme mahdollistavat erilaisten turvallisuutta ylläpitävien toimintojen keskittämisen kokonaan yrityksenne ulkopuolelle, Securitaksen hoidettaviksi.

Palvelukeskus toimii 24 h/vrk kiinteässä yhteistyössä Hälytyskeskuksemme sekä muiden operatiivisten yksiköittemme kanssa keskittyen erityisesti asiakaskohtaisesti räätälöityihin palvelutapahtumiin, joissa toimenpiteet vaativat erityistä kohdetuntemusta sekä kestävät ajallisesti kauemmin kuin hälytystehtävien välittäminen.

Hyödynnämme tehokkaasti nykyaikaisen turvallisuus- ja tietoliikennetekniikan tarjoamia mahdollisuuksia.

Etäpalveluitamme ovat muun muassa kameravalvonta (hälytyskuvien ja tapahtumien varmentaminen sekä kamerakierrokset), porttien, ovien ja laitteiden etäohjaukset, puhelinvaihde- ja palvelupäivystyspalvelut, työturvallisuusvalvonta, kulunvalvonta- ja rikosilmoitinjärjestelmien pääkäyttäjäpalvelut, avainhallinta sekä erilaiset tukipalvelut.

 

Lue lisää palvelusta alla olevista esitteistä

 

ID-korttipalvelut

Securitaksen ID-palvelut on ratkaisu kaikkiin henkilökorttitarpeisiin. Meiltä saat esimerkiksi erilaiset henkilökortit ja työmaakortit sekä vierailija- ja kanta-asiakaskortit. Selainpohjaisen palvelun avulla ID-korttien tilaus onnistuu vaivattomasti missä tahansa, milloin tahansa.

Lue lisää

Kysy lisää ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta.