Skip to main content

Työmme tarkoitus

Kysyimme vuonna 2019 sadoilta Securitaksen työntekijöiltä, mikä saa heidät lähtemään töihin ja mikä yhdistää niin monia ihmisiä eri maissa ja mantereilla. Vastaukset näihin kysymyksiin heijastuvat uudessa tarkoituksessamme: Me autamme tekemään sinun maailmastasi turvallisemman.

Työmme tarkoitus yhdistää meidät

Securitas perustettiin vuonna 1934, ja paljon on muuttunut sen jälkeen. Perusperiaatteemme pysyvät silti ennallaan. Kuten aiemmin, kaikki, mitä teemme tänään, perustuu vahvoihin arvoihimme - rehellisyyteen, valppauteen ja avuliaisuuteen. Arvomme ovat auttaneet meitä varmistamaan globaalin liiketoiminnan menestyksen vuosikymmenien ajan.

”Tarkoituksemme vastaa kysymykseen miksi. Miksi Securitas on olemassa? Miksi me nousemme aamulla ja puemme univormun ylpeänä päällemme? Tarkoituksemme vaikuttaa strategiamme muotoiluun ja käyttäytymiseemme. Tarkoituksemme yhdistää meidät. Tarkoituksemme lopputulema on, keitä olemme ja mitä haluamme saavuttaa ”, sanoo Securitas AB: n toimitusjohtaja Magnus Ahlqvist.

Turvallisuus on meille kaikille perusedellytys, jotta voimme nauttia elämästä ystävien ja perheen kanssa ja menestyä hyvin töissä. Turvallisuuteen kohdistuvat uhat kasvavat jatkuvasti ja muuttuvat yhä monimutkaisemmiksi. Siksi Securitaksen sitoutuminen auttamaan asiakkaitamme tekemään heidän maailmastaan ​​turvallisemman on tärkeämpää kuin koskaan.

Vahvat eettiset standardit

Perustajamme Erik Philip-Sörensen asetti alusta alkaen itselleen korkeimmat ammatilliset vaatimukset. Hän etsi jatkuvasti uusia teknologioita tinkimättä työetiikasta. Eettiset standardimme on ilmaistu arvoissamme. Ne toimivat edelleen kaiken tekemämme perusperiaatteina, ja niitä symboloivat logossa olevat punaiset pallot.

Globaali johtaja

Olemme kehittyneet yhdeksi maailman johtavista ja edistyneimmistä turvallisuusyrityksistä. Tänään vartioimme ylpeänä suojallaksemme turvallisuutta ja hyvinvointia kaikkialla maailmassa.

 

Työmme tarkoitus

Turvallisuus on meille kaikille perusedellytys, jotta voimme nauttia elämästä ystävien ja perheen kanssa ja menestyä hyvin töissä. Turvallisuuteen kohdistuvat uhat kasvavat jatkuvasti ja muuttuvat yhä monimutkaisemmiksi. Siksi Securitaksen sitoutuminen auttamaan asiakkaita tekemään heidän maailmastaan ​​turvallisemman, on tärkeämpää kuin koskaan.