Skip to main content

Solutions-kokonaisratkaisu

Haluatteko, että käytössänne on jatkuvasti ajanmukainen tekninen turvallisuusjärjestelmä, mutta ette halua itse investoida turvallisuustekniikan hankkimiseen?

Securitas Solutions on turvallisuuspalvelujen kokonaisratkaisu, joka voi muodostua yhdestä tai useammasta Securitas-palvelusta sekä erilaisista teknisistä järjestelmistä. Se varmistaa teille oikein mitoitetun määrän palvelua ja tekniikkaa yhdellä sopimuksella pääomaa sitomatta. Securitas Solutions -palvelusopimukseen sisältyvät tekniikan investointi, järjestelmien huoltosopimus sekä tarvittavat turvallisuuspalvelut.

 

Kiinteä kuukausihinta

Kiinteä kuukausikustannus, joka on tiedossanne pitkälle tulevaisuuteen, tekee Solutions-kokonaispalvelusopimuksesta huolettoman. Lisäksi kaikissa sopimukseen liittyvissä asioissa palvelee oma Securitakselta nimetty yhteyshenkilö.

 

Uusin tekniikka käytössä

Solutions-sopimus vapauttaa turvallisuustekniikan investoinneista. Turvallisuustarpeidenne muuttuessa Solutions-sopimus uudistetaan vastaavasti; teknisiin järjestelmiin tehdään tarvittavat lisäykset tai poistot ja päivitykset uusimpaan alan tekniikkaan. Samoin palvelun sisältö tarkistetaan kokonaisuudessaan ja muutetaan uuteen tilanteeseen sopivaksi.

 

Ratkaisu tarpeen mukaan

Securitas Solutions sopii kaiken kokoisille organisaatioille. Pienimmillään Solutions-sopimus voi olla rikosilmoitusjärjestelmän ja hälytyskeskuspalvelun yhdistelmä, suurimmillaan se voi rakentua useista teknisistä järjestelmistä sekä palveluista. Kaikki Securitas-yhtiöiden palvelut ja tuotteet ovat liitettävissä Solutions-sopimukseen.

Kysy lisää ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta.