Skip to main content

Hätäkutsu- ja paikannuspalvelut

Turvapaikannus tarjoaa lisäturvaa henkilöille, jotka tekevät liikkuvaa työtä. Tieto henkilön tarkasta sijainnista helpottaa avun saamista viivytyksettä oikeaan paikkaan.

Avun tarve voi yllättää missä tahansa

Yllättävä tilanne ei katso aikaa, eikä paikkaa. Sosiaali- ja terveydenhuollossa on tehtäviä, joissa työvuoron aikana liikutaan asiakkaiden luona. Puhelinta ei ehkä ehdi tai pysty käyttämään, jolloin avun hälyttäminen ja oman olinpaikan ilmoittaminen on mahdollista tehdä turvarannekkeen avulla.

Palveluun sisältyvä paikantava hälytysranneke on vaivaton pitää mukana. Rannekkeen painaminen käynnistää toimenpiteet avun toimittamiseksi paikalle. Palvelu on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa kaikkialla Suomessa. Sitä voidaan käyttää työvuoron lisäksi esimerkiksi lisäämään kotimatkan turvallisuutta ja helpottamaan yksin asuvien vanhusten turvallisuuden tunnetta, kun apu on yhden painalluksen päässä.

Oikeanlaista apua

Kun rannekkeen painiketta on painettu, hälytyskeskuksemme paikantaa hälytyksen sijainnin. Paikalle hälytetään poliisi, pelastuslaitos tai vartija tilanteesta, ennakkotiedoista ja etukäteen sovituista toimintaohjeista riippuen. Mikäli mahdollinen uhkaava tilanne on ennakoitavissa, asiasta voidaan ilmoittaa hälytyskeskuksellemme jo ennakolta.

Ennakoimalla lisäturvaa

Palvelu sisältää myös mahdollisuuden tilata vartija etukäteen. Suosittelemme tätä vaihtoehtoa, sillä usein jo vartijan läsnäolo auttaa rauhoittamaan tilannetta. Samalla vartija on valmiina auttamaan tarvittaessa.

Helposti käyttöön

Turvapaikannus sisältää sekä palvelun että teknisen järjestelmän. Ratkaisun käyttöönotto ei edellytä erillisiä investointeja eikä asennuksia kiinteistöihin.

 

Kysy lisää ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta.