Skip to main content

Kodin turvallisuuspalvelut

Turvaamme yritysten ja julkisten tilojen lisäksi myös maan tärkeintä rakennusta – Sinun kotiasi. Palveluistamme löydät itsellesi parhaiten soveltuvan ratkaisun kodin tai vapaa-ajan asunnon turvaamiseen.

Securitas 24Koti-tuoteperhe on kattava turvallisuusratkaisu, johon sisältyvät hälytysjärjestelmän lisäksi myös huoltokäynnit sekä laitteiston tiedonsiirtokustannukset.

Mikäli sinulla on jo oma hälytysjärjestelmä, tutustu valvontapalveluihimme. Laitteistosi voidaan yhdistää hälytyskeskukseemme valvontapalvelun avulla, jolloin tieto hälytyksestä välittyy päivystäjällemme ja voimme lähettää tarvittaessa vartijan paikalle.

Sopimusta tehdessä Securitas Oy tarkastaa asiakkaan luottotiedot.

Tutustu 24Koti-blogiteksteihin!

Blogeissa kerromme käytännönläheisesti 24Koti-ratkaisujemme ominaisuuksista ja käytöstä.

Lue lisää

24Savuapu

TULOSSA PIAN! Securitaksen 24Savuapu on savu- ja häkäilmaisin, jolla voidaan ehkäistä tehokkaasti palovahinkojen syntymistä. Se soveltuu hyvin kerrostalokotiin tai vapaa-ajan asuntoon, jossa laajemman turvallisuusjärjestelmän hankkimista ei nähdä tarpeellisena. 24Savuapu sopii hyvin myös liikkuviin kohteisiin, kuten veneeseen tai matkailuautoon.

Tilaa, pyydä tarjous tai kysy lisää!

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta.