Toimimme maailmanlaajuisesti

Securitas on johtava kansainvälinen turvallisuuspalveluyritys, joka keskittyy asiakaslähtöisiin turvallisuusratkaisuihin. Tärkein kilpailuetumme, sekä liiketoimintamme kulmakivi, on turvallisuusalan asiantuntijuus. Olemme Euroopan ykkönen turvallisuuspalvelujen toimittajana.

Lue lisää

Securitas toteuttaa turvallisuuspalveluita hyvinkin erilaisille asiakasryhmille aina kunkin asiakkaan toimintaympäristön ja yksilöllisten tarpeiden perusteella. 

Ydinliiketoimintaamme ovat erilaiset turvallisuuspalvelut, jotka muodostuvat tavallisesti seuraavista palveluista:

  • Räätälöidyt turvallisuuspalvelut
  • Konseptoidut turvallisuuspalvelut
  • Hälytyskeskuspalvelut
  • Tekniset ratkaisut
  • Koulutus ja konsultointi -palvelut

Securitas-konserni lyhyesti

Työllistämme yli 370 000 ihmistä 58 maassa.
Vuonna 2019 liikevaihtomme oli MSEK 110 899 (101 467)

Securitas toimii Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Latinalaisessa Amerikassa, Lähi-idässä, Aasiassa ja Afrikassa.  Organisaatiomme on matala ja toimintamme on hajautettu liiketoimintasegmenttien mukaan:

Taloudellista tietoa meistä

Securitaksen osake on listattu Tukholman pörssiin vuodesta 1991. Mikäli olet Securitaksen osakkeen omistaja tai etsit lisää taloudellista informaatiota yrityksestämme, löydät kaikki julkaistut materiaalit Securitas Groupin sivuilta.

Kysy lisää ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta.