Skip to main content

Toimimme maailmanlaajuisesti

Securitas on johtava kansainvälinen turvallisuuspalveluyritys, joka keskittyy asiakaslähtöisiin turvallisuusratkaisuihin. Tärkein kilpailuetumme sekä liiketoimintamme kulmakivi, on turvallisuusalan asiantuntijuus. Olemme Euroopan ykkönen turvallisuuspalvelujen toimittajana.

Lue lisää

Securitas toteuttaa turvallisuuspalveluita hyvinkin erilaisille asiakasryhmille aina kunkin asiakkaan toimintaympäristön ja yksilöllisten tarpeiden perusteella. 

Ydinliiketoimintaamme ovat erilaiset turvallisuuspalvelut, jotka muodostuvat tavallisesti seuraavista palveluista: 

Securitas-konserni lyhyesti

Työllistämme 341 000 ihmistä 44 markkina-alueella. Vuonna 2023 liikevaihtomme oli MSEK 157 249 (MSEK 133 237)

Organisaatiomme on matala ja toimintamme on hajautettu liiketoimintasegmenttien mukaan. Securitas toimii Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Meillä on toimintaa myös Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa ja Australiassa. Nämä muodostavat AMEA-divisioonan, joka sisältyy muuhun.

Osuus konsernin myynnistä per segmentti:

  • Pohjois-Amerikka 40 %
  • Eurooppa 42 %
  • Latinalainen Amerikka 10 %
  • Muut 8 %

Taloudellista tietoa meistä

Securitaksen osake on listattu Tukholman pörssiin vuodesta 1991. Mikäli olet Securitaksen osakkeen omistaja tai etsit lisää taloudellista informaatiota yrityksestämme, löydät kaikki julkaistut materiaalit Securitas Groupin sivuilta. Lisää tietoa osakkeesta löydät täältä.

Kysy lisää ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta.