Skip to main content

Julkinen liikenne

Tuotamme valtakunnallisesti turvallisuus- ja asiantuntijapalveluita erilaisiin julkisen liikenteen tarpeisiin. Tavoitteenamme on lisätä joukkoliikenteen asemilla ja kulkuneuvoissa matkustavien sekä työskentelevien turvallisuutta ja viihtyvyyttä.

Joukkoliikenteen toimintaympäristöissä korostuvat ihmisläheisyys, jatkuva palvelualttius ja kyky toimia ripeästi tilanteiden muuttuessa. Toimintaympäristöön erikoistunut organisaatiomme pystyy vastaamaan julkisen liikenteen monipuolisiin haasteisiin. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja huolehdimme samalla myös siitä, että henkilöstöllämme on viimeisin tietotaito. Toimimme yhteistyössä asiakkaidemme etujärjestöjen kanssa.

 

Kansainvälinen kokemus ja osaaminen

Securitaksella on laaja kansainvälinen kokemus joukkoliikenteen turvallisuuspalveluista. Securitas Public Transport Forum -osaamiskeskus toimii linkkinä eri maiden toimijoiden välillä levittäessämme toimialan parhaita käytäntöjä asiakkaillemme. Olemme mukana myös kansainvälisen joukkoliikenneliiton UITP:n toiminnassa.

 

Alla olevien linkkien kautta voit tutustua tälle toimialalle tavallisimmin toimittamiimme palveluihin.

LUE LISÄÄ PALVELUISTAMME TÄLLE TOIMIALALLE

Kysy lisää ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta.