Skip to main content

Safety Services

Perinteisten palo-, pelastus- ja työturvallisuusvelvotteiden hoitaminen voi olla helppoa ja tehokasta. Securitas Safety Services tarjoaa innovatiivisia palveluratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme ylittävät lainsäädännön vaatimustason.

Käytännönläheisten palveluratkaisuiden keskiössä ovat työajan hyödyntäminen, toimintavalmiuden kehittyminen ja ympäristövaikutusten huomioiminen. Alla olevasta materiaalista löydät kattavan valikoiman Safety-palvelujamme. Videoista näet koosteen turvallisuuspäivistä, joissa koulutatamme yrityksen henkilökuntaa kustannustehokkaasti ja monipuolisesti.

Ilmoittaudu koulutukseen!

Tutustu avoimiin kursseihimme ja ilmoittaudu mukaan.

Avoimet kurssit

Kysy lisää ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta.

This video is unavailable

We're sorry but to be able to view this content, you need to allow targeting cookies. Please click here to change your

Safety Day

Katso video Safety Day -palvelun koulutuspäivästä. Palvelukokonaisuus sisältää suunnittelu-, valmistelu- ja toteutustyöt. Asiakkaalle muotoillaan asetettujen tavoitteiden mukainen toteutusmalli, jolla mahdollistetaan mahdollisimman kustannustehokas ja monimuotoinen sisältö. Valmennuskokonaisuus muodostuu ennakkomateriaalista ja käytännönharjoitteista.

Palosimulaattorikoulutus

Katso video palosimulaattorikoulutuksesta. Palvelun avulla on mahdollista täyttää lainsäädännön edellyttämä paloturvallisuuskoulutusvelvoite nopeasti ja kustannustehokkaasti. Helppo toteuttaa paikasta ja säästä riippumatta. Yhden työpäivän aikana voidaan kouluttaa jopa 120 henkilöä.

Sammutintarkastuspalvelu

Katso video sammutintarkastuspalvelusta. Huolehdimme lainsäädännön mukaisista alkusammuttimien tarkastuksista joustavasti ja kustannustehokkaasti. Tarkastukset voidaan toteuttaa joko erillisenä palveluna tai osana muuta palvelukokonaisuutta. Toimitamme asiakkaalle aina sähköisen tarkastusraportin.