Skip to main content

VR-sammutussimulaattori

Nyt harjoittelussa ei tarvita enää aitoa tulta tai sammutusaineita. VR-sammutussimulaattorin avulla koko yrityksen henkilöstö voi kouluttautua realistisella, yksinkertaisella ja tehokkaalla tavalla.

Teoriakoulutus

  • Käytännön koulutus VR-alkusammutuslaitteistolla
  • VR-alkusammutuslaitteisto koostuu VR-laseilla toimivasta koulutusympäristöstä sekä siinä toimivasta sammuttimesta
  • Valittavana lukuisia erilaisia virtuaalisia harjoitusympäristöjä ja skenaarioita kuten ajoneuvo, toimisto, varasto, hotelli ja-, olohuone, keittiö, sairaalaympäristö sekä palot junassa, linja-autossa ja sähkökeskuksessa. Valittavana myös autotalli- ja rengaspalot sekä lithium-akun palo sähköpotkulaudassa.

Palvelun sisältö

Vuositilaus antaa oikeuden käyttää VR Fire Traineria ja sisältää pääsyn ohjelmiston päivityksiin, uusiin virtuaaliympäristöihin, sammuttimiin ja käyttäjätukeen. Dafo VR-sammutussimulaattorin toimituksen yhteydessä laitteiston läpikäynti tapahtuu paikan päällä tai teamsin välityksellä. Laitteiston toimittajalla on myös ohjevideoita ja käyttöohjeita, joilla pääsee helposti alkuun.

Koulutusohjelma on saatavilla useilla eri kielillä, kuten suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, saksaksi, puolaksi, ranskaksi, espanjaksi ja norjaksi.

Harjoitusympäristöt

Sammutusharjoitusympäristöt ovat monipuolisia ja vuosisopimuksen mukana ne päivittyvät uusimmilla virtuaaliympäristöillä. Tällä hetkellä harjoitusympäristöjä ovat ajoneuvo, toimisto, varasto, hotelli ja-, olohuone, keittiö, sairaalaympäristö sekä palot junassa, linja-autossa ja sähkökeskuksessa. Valittavana myös autotalli- ja rengaspalot sekä lithium-akun palo sähköpotkulaudassa.

Valittavat sammuttimet

Valittavana erilaisia sammutin tyyppejä kuten jauhesammutin, vaahtosammutin, vesisammutin, hiilidioksidisammutin, rasvapalosammutin sekä lithiumakkusammutin.

Kysy lisää alkusammutuspalveluistamme alla olevalla lomakkeella ja palaamme sinulle mahdollisimman pian!

 

Kysy lisää riskienhallintapalveluistamme ja palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta