Skip to main content

24Key®

Kenellä on kiinteistösi avaimet ja missä niitä säilytetään? Kuka avaa oven, kun kiinteistön asukas tai yrityksen työntekijä on jäänyt oven ulkopuolelle?24Key® -palvelulla ulkoistat avainten hallinnoinnin turvallisesti ja saat käyttöösi ympärivuorokautisen toimintavalmiuden sekä joustavan Mobile Patrol -vartijan suorittaman avauspalvelun.

Avaimet turvallisissa käsissä

24Key® -palvelussa Securitas vastaa yrityksesi tai taloyhtiösi avainten turvallisesta ja valvotusta säilyttämisestä. Asianmukaisella avainten hallinnoinnilla tarvittava avainmäärä pienenee, mikä parantaa kiinteistösi turvallisuustasoa. Palvelu sopii niin huolto-, kiinteistö- ja taloyhtiöille kuin yksityisille kotitalouksille ja yrityksillekin.

 

Aina valmiina

24Key® -palveluun sisältyvän ympärivuorokautisen toimintavalmiuden ansiosta se vapauttaa oman valmius- tai varallaolojärjestelmän ylläpidosta. Securitaksen hälytyskeskus vastaanottaa palvelupyyntöjä vuorokauden jokaisena tuntina, suorittaa palveluun liittyvät varmennukset ja välittää palvelupyynnöt Mobile Patrol -vartijoille, jotka suorittavat avauspalvelun tai muut sovitut toimenpiteet.

 

Dokumentoitu kulunvalvonta

Palvelussa kulku kiinteistöösi on valvottu ja siihen kuuluu sisälle pyrkivien henkilöiden henkilöllisyyden tarkistaminen sekä kulkuoikeuden varmistaminen. Kaikki palvelutapahtumat dokumentoidaan ja saat niistä myös tarvittaessa erillisen raportin.

 

 

 

Kysy lisää ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta.