Skip to main content

Securitas Rehellisyyslinja

Jokaisen ääni Securitaksella on tärkeä. Luotamme kollegojemme ja ulkoisten sidosryhmiemme kertovan aina, kun jokin tilanne uhkaa perusarvojamme ja mainetta. Siksi olemme perustaneet Securitas Rehellisyyslinjan, jonne voi ilmoittaa rikkomuksista.

Miten ilmoitat Securitaksessa tapahtuvista väärinkäytöksistä ja laiminlyönneistä?

Securitaksella henkilöstöllä on merkitystä. Olemme ylpeitä tavasta, jolla he edustavat yrityksemme ydinarvoja: rehellisyyttä, valppautta ja avuliaisuutta, samalla kun he suojelevat ihmisiä ja omaisuutta kaikkialla maailmassa. Nämä arvot määrittelevät keitä me olemme sekä ohjaavat päätöksiä ja tekoja.

Huolien ilmoittaminen antaa meille tietoa, jota tarvitsemme tilanteen korjaamiseksi sekä estääksemme vastaavien tilanteiden toistumisen. Vastuumme on tarjota työntekijöillemme kanava, jonka kautta he voivat ilmoittaa haitallisesta toiminnasta. Securitas Rehellisyyslinja on luottamuksellinen raportointijärjestelmä työntekijöillemme sekä muille sidosryhmillemme.

Securitas Rehellisyyslinja

Securitas Rehellisyyslinja on työkalu, joka edistää tervettä yrityskulttuuria, jossa ihmisten huoli-ilmoitukset huomioidaan ja tehdään toimenpiteitä sen mukaan. Mikäli olet Securitaksen työntekijä, yhteistyökumppani, sijoittaja tai jokin muu Securitakseen liittyvä sidosryhmä ja haluat ilmoittaa yritykseemme liittyvästä laiminlyönnistä tai asiattomasta toiminnasta, voit tehdä sen Securitas Rehellisyyslinja -palvelun kautta. Alusta on auki ja sitä valvotaan 24/7.

Securitas Rehellisyyslinja ei ole tarkoitettu korvaamaan johdon vastuuta. Suosittelemme ilmoittamaan huolenaiheistasi paikalliselle HR:lle, lakimiehelle tai johdolle aina kun mahdollista.

Kaikki ilmoitetut tapaukset, joissa Securitaksen arvoja ja etiikkaa ei noudateta raportointikanavasta riippumatta, tutkitaan ja dokumentoidaan Securitas Rehellityyslinjan politiikan ja paikallisten määräysten mukaisesti.