Skip to main content

Rehellisyyslinja

Toimintamme perustuu kolmeen keskeiseen perusarvoon: rehellisyys, valppaus ja avuliaisuus. Meidän tehtävämme on varmistaa, että kaikki toimintamme on arvojemme mukaista ja noudattaa eettisiä ohjeitamme. Vastuumme on tarjota työntekijöillemme kanava, jonka kautta he voivat ilmoittaa haitallisesta toiminnasta.

Työntekijöiden raportointijärjestelmä

Olemme ylpeitä työntekijöistämme ja haluamme kuunnella heitä. Luotamme siihen, että he kertovat, jos jokin tilanne uhkaa perusarvojamme, etiikkaa ja mainettamme. Kun työntekijä raportoi ohjeiden noudattamatta jättämisestä, hän antaa meille tarvittavat tiedot tilanteen korjaamiseksi. Tällaisia tilanteita varten perustimme Rehellisyyslinjan, raportointijärjestelmän työntekijöillemme.

 

Viestintäkanava

Securitas Rehellisyyslinja on internet-sivusto, joka on käytettävissä ympäri vuorokauden. Sen tarkoitus ei ole korvata johdon vastuuta työntekijöistään vaan täydentää sitä. Kannustamme työntekijöitämme kertomaan mahdollisista laiminlyönneistä ja rikkeistä esimiehillensä, HR-yhteyshenkilölle tai yrityksen oikeusasioista ja riskeistä vastaavalle henkilölle. Tarjoamme tätä ylimääräistä viestintäkanavaa, jotta työntekijämme voivat ilmoittaa haitallisesta toiminnasta.

Rehellisyyslinja on merkki avoimuudesta. Ilmoita haitallisesta toiminnasta tästä linkistä