Skip to main content

Yritysvastuu

Securitaksen liiketoiminta perustuu luottamukseen, ja haluamme kantaa sosiaalisen, taloudellisen ja ympäristövastuumme kaikissa toimissamme.

Vastuullisuus

Vastuullinen liiketoiminta on turvallisuuspalvelujen perusasioita, niitä, jotka tarjoavat konkreettista yhteiskunnallista ja taloudellista hyötyä - ei vain asiakkaillemme vaan suuremmalle joukolle ihmisiä ja jopa kokonaisille ​​yhteisöille. Tarjoamme perusturvaa, jonka avulla yritykset ja yhteisöt voivat toimia ja kasvaa. Tarjoamme turvallisuutta ihmisille, jotka työskentelevät, tekevät kauppaa ja ovat vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa. Lisäksi kehitämme erikoistuneita palveluja, jotka auttavat asiakkaitamme toimimaan entistä tehokkaammin ja minimoimaan haitalliset ympäristövaikutukset.

 

Toimivat ja kohtuuhintaiset palvelut

Yksi tärkeimpiä tehtäviämme on parantaa palvelujamme tehden niistä entistä toimivampia ja kohtuuhintaisempia. Palvelujemme avulla vaikutamme myönteisesti yhteiskuntaan ja tarjoamme parhaan edun osakkeenomistajillemme.

 

Vastuullinen liiketoiminta on hyvää liiketoimintaa

Sen lisäksi, että parannamme palvelutoimituksiamme, osallistumme useisiin yleishyödyllisiin toimiin ja aloitteisiin. Näistä esimerkkinä autojen päästöjen vähentäminen, ostojen valvominen ja monien erilaisten yhteisöjen tukeminen yhteistyösopimusten kautta. Vaikka nämä toimet ja aloitteet ovat toissijaisia, ne ovat silti tärkeitä.

Johtamalla liiketoimintaa vastuullisesti syntyy useita myönteisiä vaikutuksia. Uskomme, että vastuullinen liiketoiminta on hyvää liiketoimintaa.

Haluatko tietää lisää? Lue Securitas Groupin sivuilla yrityksemme vastuullisuusraportti.

 

 

Rehellisyyslinja

Securitas Rehellisyyslinja on työkalu, joka edistää tervettä yrityskulttuuria, jossa ihmisten huoli-ilmoitukset huomioidaan ja tehdään toimenpiteitä sen mukaan. Mikäli olet Securitaksen työntekijä, yhteistyökumppani, sijoittaja tai jokin muu Securitakseen liittyvä sidosryhmä ja haluat ilmoittaa yritykseemme liittyvästä laiminlyönnistä tai asiattomasta toiminnasta, voit tehdä sen Securitas Rehellisyyslinja -palvelun kautta. Alusta on auki ja sitä valvotaan 24/7.

Kysy lisää ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta.