Skip to main content

Myymälävartija

Myymälävartija huolehtii aktiivisesti asiakasliikkeen turvallisuudesta sekä auttaa päivittäiseen toimintaan liittyvissä asioissa. Hän on ystävällinen asiakaspalvelija, joka on aina valmis opastamaan asiakkaita ja tavarantoimittajia.

Ennaltaehkäisevällä ja näkyvällä valvonnalla myymälävartija vähentää häiriökäyttäytymistä ja hävikkiä. Hän havainnoi henkilöitä ja tapahtumia sekä puuttuu ongelmiin välittömästi. Myymälävartija seuraa työvuorossaan asiakkaan tilojen turvallisuuteen ja tekniseen toimivuuteen liittyviä asioita. Hän korjaa pieniä puutteita omatoimisesti ja ilmoittaa suuremmista välittömästi liikkeen yhteyshenkilölle. Asiakkaanamme saatte säännöllisesti palveluun liittyvä raportteja ja kehitysehdotuksia.

 

Turvallisuus etusijalla

Myymälävartijamme on koulutettu toimimaan tehokkaasti erilaisissa tilanteissa – oli kyseessä kiinniotto, palohälytys tai muu poikkeava tilanne. Asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus on aina etusijalla. Myymälävartija voi myös perehdyttää asiakkaan työntekijät kohteen turvallisuusohjeistukseen sekä poikkeustilanteiden toimintamalleihin.

Myymälävartijan toimenkuvaa rakennettaessa huomioidaan aina asiakas- ja kohdekohtaiset vaatimukset.
Tehtäviin voivat sisältyä luontevasti esimerkiksi:

 

  • Asiakkaiden opastaminen
  • Henkilökunnan avustaminen
  • Myymälän tarkkailu kameroiden avulla
  • Huoltotarpeiden seuranta ja huoltotilaukset
  • Tavarantoimitusten vastaanotto ja kuormien tarkastaminen
  • Liikkeen työntekijöiden perehdyttäminen turvallisuusasioissa

Palvelua kehitetään jatkuvasti yhdessä asiakkaan kanssa.

Kysy lisää ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta.