Skip to main content

Safety Day

Safety Day -palvelu on tarkoitettu pääosin suurten henkilömäärien turvallisuusvalmentamiseen. Valmennuksen sisältö muotoillaan aina asiakastarpeiden ja toimintaympäristön mukaisesti.

Rastikoulutuksena toteutettava kokonaisvaltainen koulutuskokonaisuus mahdollistaa suurien henkilöstöryhmien kouluttamisen yhden työpäivän aikana. Yhtenäinen koulutus mahdollistaa turvallisuusosaamisen ja turvallisuusohjeiden jalkauttamisen koko henkilöstölle.

Päivään voidaan sisällyttää erilaisia rastikoulutuksia tarpeenne mukaan esimerkiksi ensiapuun, toimitilaturvallisuuteen ja palo- ja pelastustoimintaan liittyen.

 

Helppoa

Palvelukokonaisuus sisältää suunnittelu-, valmistelu- ja toteutustyöt. Asiakkaalle muotoillaan asetettujen tavoitteiden mukainen toteutusmalli, jolla mahdollistetaan mahdollisimman kustannustehokas ja monimuotoinen sisältö. Valmennuskokonaisuus muodostuu ennakkomateriaalista ja käytännönharjoitteista.

 

Tehokasta

Safety Day -turvallisuusvalmennuksessa tehokkuus kasvaa suhteessa osallistujamäärään. Dynaamisessa valmennuksessa osallistujille annetaan sisällöltään käytännönläheinen, havainnollistava ja ytimekäs kokonaisuus. Se muodostuu ajankohtaisista ja asiakkaan toimintaan kohdistuvista turvallisuusteemoista.

 

 

Safety Day - Työpaikan turvallisuusvalmennuspäivä

Securitas Safety Day -palvelu on tarkoitettu pääasiassa suurten henkilömäärien turvallisuusvalmentamiseen. Jokaisen valmennuksen sisältö muotoillaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja toimintaympäristön mukaisesti käytännönläheisistä elementeistä. Tehokas palvelumalli sisältää suunnittelu-, valmistelu- ja toteutustyöt.

Kysy lisää riskienhallintapalveluistamme ja palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta