Skip to main content

Uusi kulunhallinnan mobiilisovellus käyttöön

Securitas ja Bitwards ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tavoitteena on, että asiakkaiden tarpeet ja Securitaksen palvelut kohtaisivat toisensa aiempaakin paremmin. Perinteisen kulunhallinnan vaihtoehtona on nyt mobiiliavauspalvelu, jota hallinnoidaan kätevästi pilvestä.

Julkaistu
13 toukokuuta 2022 10:35

Bitwards on suomalainen vuonna 2016 perustettu teknologiayritys, joka tuottaa patentoitua mobiiliavainteknologiaa ja pilvipohjaista kulunhallintapalvelua. Bitwards on monien pienten ja keskisuurten yritysten ja Suomen suurimpien yliopistojen ja julkisten liikelaitosten luotettava kumppani. Mobiiliavaus löytyy nyt tuoteperheestä nimellä Securitas Opens ja samalla nimellä mobiilisovelluskaupoista.

Palvelu on otettu käyttöön ensin Suomessa, mutta tavoitteena on laajentaa palvelu globaaliksi. Securitas Opens on helppokäyttöinen, joustava, turvallinen ja mahdollistaa mobiilin pääsyn erilaisiin oviympäristöihin. Se skaalautuu usean vuokralaisten ja kiinteistönomistajien tarpeisiin ja kaikkia palveluun liitettyjä lukkoja hallitaan saman käyttöliittymän kautta.

"Olemme iloisia voidessamme laajentaa Securitaksen palveluvalikoimaa. Palvelu sopii hyvin asiakkaillemme, jotka etsivät kustannustehokasta vaihtoehtoa täydentämään perinteistä kulunvalvontaa", toteaa Securitaksen teknologiajohtaja Pekka Holopainen.

Myös Bitwardsin toimitusjohtaja Eljas Saastamoinen on innostunut alkavasta yhteistyöstä. ”Bitwards on ylpeä voidessaan tarjota alustansa Securitakselle. Näemme tämän yhteistyön huikeana mahdollisuutena rakentaa sujuvan kulkemisen maailmaa yhdessä!”

Tutustu Securitas Opens-palveluun

Linkkien videoista pääset katsomaan kuinka Securitas Opens toimii eri kohteissa.

Securitas Opens - sujuvaa liikkumista ilman avaimia
https://youtu.be/3LKjgO7dQxU

Securitas Opens hotellissa
https://youtu.be/owG9TCOSE5U

Securitas Opens sopii myös ulos
https://youtu.be/Z5KXzuNugV4

Securitas Opens säiltyskaappeille
https://youtu.be/J4RTPKFuiKY

Näin Securitas Opens toimii
https://youtu.be/qRbf9CBzhHs

Pariston vaihto
https://youtu.be/UBBd4xTpt4I


Lisätietoja:

Securitas Oy, Tiina Kujansuu, tiina.kujansuu@securitas.fi
Bitwards Oy, Eljas Saastamoinen, eljas.saastamoinen@bitwards.fi