Kongressimessukävijät - osallistu arvontaan!

Kiva, kun kävit osastollamme Kongressimessuilla! Tällä sivustolla voit osallistua kahden Sideways-festarilipun arvontaan sekä pyytää lisätietoa haluamastasi palvelusta.

Securitas Events on erikoistunut erilaisten yritystapahtumien ja yleisötilaisuuksien turvallisuuspalveluihin. Tarjoamme valtakunnallisesti tapahtumien järjestäjillle monipuolisia turvallisuuspalveluita sekä muita tapahtumien tukipalveluita niin yksittäisiin tapahtumiin kuin pitempiaikaisiin tarpeisiin. Olemme tukena tapahtuman sunnitteluvaiheesta lähtien. Rakennamme tapahtumapalvelukokonaisuuden aina yhdessä asiakkaan kanssa huomioiden jokaisen tapahtuman yksilöllisen luonteen ja erilaiset toiveet ja tarpeet. 

Lue lisää  tapahtumaturvallisuuspalveluistamme. 

Tarjous kodin hälytysjärjestelmästä

Kongressimessujen kävijöille tarjoamme erikoistarjouksen kodin hälytysjärjestelmästä!

Aloitusmaksu nyt vain 200 euroa (norm. 250 e). Kuukausiveloitus järjestelmästä on 31,50 e/kk. Hinnat sisältävät alv 24 %. 
Tarjous on voimassa  perjantaihin 26.4.2018 asti. 

Tilaukset osoitteeseen 24koti@securitas.fi, mainitse tilauksen yhteydessä koodi KONGRESSIMESSUT.

Lue lisää  24koti-hälytysjärjestelmästämme.

 

Täytä alla oleva lomake, niin olet mukana Sideways-festivaalilippujen arvonnassa! Arvonta suoritetaan 26.4.2018 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voit valita lomakkeesta mistä palvelusta haluat lisätietoa tai osallistua vain arvontaan. Viestissä voit kertoa mistä muusta palvelusta haluat tietoa tai muuta vapaata tekstiä.

 

*
*
*
*
*