Kodin kameravalvonta

Kun tarvitset kameravalvontaa kotiisi, löydät Securitakselta valmiiksi paketoidut ratkaisut. Voit katsoa reaaliaikaista valvontakuvaa tai tallenteita netin kautta puhelimella, tabletilla tai tietokoneella – missä ikinä oletkin. Internet-yhteyden saamiseksi kameravalvontaratkaisu liitetään kotona olevaan laajakaistalaitteeseen. Kaikki kamerapaketit ovat tarvittaessa laajennettavissa useammilla valvontakameroilla. Tutustu vaihtoehtoisiin kameravalvontaratkaisuihimme alla.

Kahden ulkokameran paketti

Sisältää kaksi ulkokäyttöön tarkoitettua kupu- tai bullet-kameraa. Kamerat ovat ominaisuuksiltaan samanlaiset. Käyttötarkoituksen ja asiakkaan toiveiden mukaisesti päätetään, kumpaa kameramallia käytetään. Paketti sisältää kamerat ja tallentimen kaapeloituna ja asennettuna. Tallennin liitetään asiakkaan television HDMI-liitäntään, jolloin valvontakuvia voidaan katsoa television kautta. Kahden kameran normaalikäytössä tallentimen tila riittää useamman viikon tallennukseen.

Tallentimeen voidaan tarvittaessa liittää jopa kahdeksan kameraa.

  • Kahden ulkokameran paketti asennettuna ja käyttöönottokunnossa 1 200,00 €
  • Lisäkamera asennettuna ja käyttöönottokunnossa 340,00 €

Katso tarkemmat tiedot esitteestä.

Yhden ulkokameran paketti

Paketti sisältää yhden ulkokameran asennettuna ja käyttöönottokunnossa. Kamera kaapeloidaan asuntoon sisälle ja kytketään sekä pistorasiaan että laajakaistalaitteelle. Kuvat tallentuvat kamerassa olevalle 64Gb muistikortille.

  • Yhden ulkokameran paketti asennettuna ja käyttöönottokunnossa 815,00 €

Haluatko kameravalvonnan vapaa-ajanasunnollesi, mutta laajakaistayhteys puuttuu?

Jos haluat kameravalvonnan esimerkiksi kesämökillesi, jossa ei ole laajakaistalaitetta, saat tarvitsemasi laitteen mobiililaajakaistaliittymällä Securitakselta hintaan 225,00 €. Sim-kortin ja liittymän kuukausihinta on 35,00 €/kk. Liittymässä on rajoittamaton tiedonsiirto, joten laitetta voi hyödyntää myös omien tietokoneiden, tablettien ja puhelinten nettikäytössä. Laite myydään sellaisenaan, eli vastuu sen käytöstä ja toimivuudesta on asiakkaalla.

Lisätietoja kamerapaketeista:
p. 020 491 2000
asiakaspalvelu@securitas.fi

Katso myös kameravalvontaratkaisua esittelevä videomme tämän sivun alareunassa!