Työturvallisuuskorttikoulutus

Työturvallisuuskorttikoulutus on tarkoitettu erityisesti yhteisillä työpaikoilla töitä tekeville henkilöille. Koulutuksen tavoitteena on parantaa työturvallisuutta ja vähentää työtapaturmia työpaikoilla antamalla perustietoa työsuojelusta ja valmiuksia laadukkaaseen perehdyttämiseen.

Koulutus edesauttaa myös käytännön yhteistoimintaa työn tilaajan ja sen tekijöiden välillä.

Koulutus on työturvallisuuskeskuksen hyväksymän koulutussisällön mukainen. Koulutuksen ja kurssikokeen läpäisseelle myönnetään työturvallisuuskortti, joka on voimassa viisi vuotta. Erillistä työturvallisuuskortin kertauskoulutusta ei enää järjestetä, vaan työturvallisuuskorttikoulutus ja työturvallisuuskortin kertauskoulutus ovat samansisältöiset.

Edulliseen työturvallisuuskorttikoulutuksen hintaan sisältyvät 8 tunnin teoriakoulutuksen lisäksi Työturvallisuuskortti sekä työturvallisuuskorttikoulutuksen oppimateriaalikulut.

Työturvallisuuskorttikoulutus järjestetään Securitaksen pääkonttorilla osoitteessa Elimäenkatu 30, Helsinki. Koulutuksen ja kurssikokeen läpäisseelle myönnetään työturvallisuuskortti, joka on voimassa viisi vuotta. Erillistä työturvallisuuskortin kertauskoulutusta ei enää järjestetä, vaan työturvallisuuskorttikoulutus ja työturvallisuuskortin kertauskoulutus ovat samansisältöiset.

Koulutuksen sisältö:

  • tapaturmien torjunta
  • yleisohjeet
  • keskeiset vaaratekijät ja niiden torjunta
  • yhteistoiminta
  • varautuminen onnettomuustilanteisiin
  • koe

Kurssikokeen hyväksytysti suorittaneet saavat henkilökohtaisen työturvallisuuskortin.

Lisätietoja:
p. 020 4911
koulutus@securitas.fi

KOULUTUSKALENTERI