Tapahtumat ja viihde

Tyypillisiä tapahtumia ovat urheilukilpailut, konsertit, festivaalit ja messut. Viihdetoimialan asiakkaamme ovat esimerkiksi erilaisia tuotantoyhtiöitä, pelipaikkoja tapahtumakeskuksia ja huvipuistoja.

Tapahtumille tyypillistä on rajoitettu ajallinen kesto: turvallisuusjärjestelyt suunnitellaan, toteutetaan ja puretaan tapahtuman päätyttyä. Resursseja saatetaan tarvita lyhyelle ajanjaksolle paljonkin, ja ammattitaitoisesti toteutetuilla turvallisuusjärjestelyillä on keskeinen merkitys tapahtuman sujuvan läpiviennin kannalta.

Viihdetoimialalla on paljon yhteisiä tekijöitä tapahtumien kanssa, mutta toiminta on jatkuvaa.

Case: Securitas aloitti Logomon turvallisuuskumppanina

Syyskuun alussa turkulaisessa tapahtumakeskus Logomossa raaputellaan vanhoja tarroja ovista. Entisten tilalla on kohta Securitaksen punamustat logot ja puhelinnumerot.

Lue lisää

Case: Fullsteam arvostaa asiakaspalvelua ja ammattitaitoa

Hartwall Areena on ääriään myöten täynnä. Fanit ovat kerääntyneet lavan reunalle nähdäkseen idolinsa mahdollisimman läheltä. Tunnelma on jännittävän odottava. Areena räjähtää huutoon, Cheek on saapunut lavalle.

Lue lisää

Palvelumme tapahtumat- ja viihde-toimialalle

Alla olevien linkkien kautta voit tutustua tälle toimialalle tavallisimmin toimittamiimme palveluihin.

Ota meihin yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää tämän toimialan palveluista.

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta