Skip to main content

Kouluttautuminen

Securitaksen työntekijänä sinulla on monia mahdollisuuksia oppia. Kehitämme henkilöstöämme jatkuvasti niin perinteisessä luokkahuoneympäristössä, kuin työtehtävien parissa. Tarjoamme mahdollisuuksia kehittää ammattitaitoa niin turvallisuustehtävissä kuin esimiestyöskentelyssä, riippuen siitä, missä työtehtävässä työskentelet.

Turvallisuusalantutkinto oppisopimuksella  

Asiakaspalvelutehtävissä työskentelevälle henkilöstölle ensimmäinen askel vartijaksi kehittymisessä on lain (Laki yksityisistä tuvallisuuspalveluista) edellyttämän peruskoulutuksen käyminen. Tukeaksemme jatkuvan parantamisen mukaisesti osaamisesi kehittymistä, tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden hakeutua erilaisiin tutkintotavoitteisiin koulutuksiin tehtävästäsi sekä osaamisestasi riippuen.

Tutkintotavoitteiset koulutukset suoritetaan oppisopimusperiatteella. Oppisopimuskoulutuksen kautta pääset parantamaan omaa ammattitaitoasi ja osaamistasi työn ohella, sekä jakaa oppimaasi kollegoidesi kanssa. Perus-, ammatti-, sekä erikoisammattitutkinnot antavat hakuoikeuden myös ammattikorkeisiin sekä yliopistoon, joten voit jatkaa osaamisesi kehittämistä halutessasi myös korkeakouluopintojen parissa.

 

Ota meihin yhteyttä!

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta.