Sosiaali- ja terveydenhuolto

Väkivalta ja sen uhka on Tilastokeskuksen työolotutkimuksen mukaan yleistynyt työpaikoilla vuodesta 1990. Riski on suurin sosiaali- ja terveysalan töissä.

Toiminta sosiaali- ja terveydenhuollon toimipisteissä asettaa haasteen myös turvallisuuspalvelujen toimittajalle. Alan lainsäädännön tunteminen on ehdoton edellytys lainmukaiselle ja ammattimaiselle toiminnalle. Työntekijöiden turvallisuus ja asiakkaiden oikeus saada palvelua eivät saa sulkea pois toisiaan eikä kumpaakaan saa unohtaa.

Palvelumme toteutetaan aina toimintaympäristön tarpeisiin pohjautuen. Perinteisen vartioinnin lisäksi voimme tarjota terveydenhuolto- ja sosiaalialan erityistarpeisiin suunniteltuja palvelukokonaisuuksia. Turvallisuusratkaisun sisältö määritellään yhdessä asiakkaan kanssa kohdekohtaisen turvallisuusarvioinnin perusteella. Yhteisenä tavoitteenamme on luoda terveydenhuollon toimintaympäristöön suunniteltu kokonaisratkaisu, minkä tarkoituksena on lisätä terveydenhuollon toimipisteissä työskentelevien sekä asioivien henkilöiden turvallisuutta ja viihtyvyyttä.

Securitas auttaa vanhusten hoidossa

Securitas auttaa Sastamalan kaupunkia ja Punkalaitumen kuntaa kotona asuvien vanhusten hoidossa. Ajamme hälytysajoja ympäri vuorokauden.

Lue lisää

Tutustu tämän toimialan ratkaisuihin tarkemmin alla olevasta esitteestä:

 

Turvallisuuspalvelut sosiaali- ja terveydenhuollolle

Alla olevien linkkien kautta voit tutustua tälle toimialalle tavallisimmin toimittamiimme palveluihin. Olipa turvallisuustarpeenne kuinka suuri tai pieni tahansa, ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin etsitään yhdessä teille sopivin ratkaisu.

Ota meihin yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää tämän toimialan palveluista.

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta