Tavoitteenamme on olla kumppani älykkäissä turvallisuuspalveluissa

Securitaksessa johdamme turvallisuusalan muutosta asettamalla asiakkaamme liiketoiminnan ytimeen. Ratkaisemme asiakkaidemme turvallisuustarpeet tarjoamalla päteviä ja motivoituneita ihmisiä, syvällistä asiantuntemusta ja innovaatioita jokaiseen turvallisuuspalveluun, kykyä yhdistää palvelut ratkaisuihin ja käyttää dataa tekemään palveluista entistä älykkäämpiä. Olemme asiakaskeskeisiä, ihmiskeskeisiä ja dataohjautuvia.

Pitkäaikaiset kumppanuudet asiakkaidemme kanssa

Asiakkaamme ovat monimuotoisia, aktiivisia kaikenlaisilla toimialoilla ja erikokoisia. Suurin osa heistä on toiminut Securitaksen kanssa yhteistyössä pitkään. Dynaamiset tietopohjaiset riskinarviointimme tukevat näiden kumppanuuksien kehittymistä koko ajan. Monet asiakkaidemme tarpeista muuttuvat muuttuvan maailman mukana, mutta turvallisuuden tarve pysyy, samalla, kun siitä saadaan arvoa ja hyötyä.

Globaali asiantuntemus, paikallinen läsnäolo ja räätälöityjä ratkaisuja

Me Securitaksessa pystymme jatkamaan asiakkaidemme tarpeiden toteutumista myös tulevaisuudessa. Teemme niin vahvan globaalin läsnäolomme, ainutlaatuisen kykymme mukaan reagoida paikallisesti ja räätälöityjen ratkaisujemme avulla, jotka rakennamme kuuden turvallisuuspalvelumme erilaisilla yhdistelmillä:

• On-site -palvelut

• Mobile-palvelut

• Etävalvontapalvelut

• Teknologiset turvallisuusratkaisut

• Palo ja pelastus

• Riskien hallinta

Käytämme dataa myös riskien arviointiin ja innovointiin kaikissa turvallisuuspalveluissamme samoin kuin monimutkaiseen raportointiin ja oikea-aikaiseen viestintään asiakkaidemme kanssa.

Yhdessä nämä elementit tekevät meistä markkinajohtajan ja kumppanin älykkäissa turvallisuuspalveluissa.