Rekrytointiprosessi

Työskennellessäsi Securitaksella, olet mukanamme suojaamassa koteja, yrityksiä sekä yhteiskuntaa. Tärkeän missiomme vuoksi, odotamme kaikilta työntekijöiltämme rehellisyyttä, valppautta ja avuliaisuutta. Rekrytointiprosessimme etenee tyypillisesti seuraavien vaiheiden kautta.

Tehtävän vaativuustasosta riippuen edellytämme hakijoilta erilaisia valmiuksia ja ominaisuuksia. Osa tehtävistämme sopii hyvin turvallisuusalalle uutenakin tuleville työnhakijoille, osa taas edellyttää jo hankittua ammattiosaamista, koulutustaustaa tai alan lupakortteja ja pätevyyksiä.

Vaikka suurimpaan osaan työtehtävistämme edellytetään vartijakorttia, ja voimassa olevasta vartijakortista onkin hakijalle usein etua, ei vartijakortti ole aina pakollinen vielä työnhakuvaiheessa. Työllistyttäessä Securitaksen palvelukseen tarjoaa Securitas tilanteesta riippuen työtehtävän edellyttämät koulutukset.

  • Kiinnostavan tehtävän löytyessä, hae paikkaa täyttämällä työpaikkailmoituksen yhteydessä oleva työnhakulomake, tai jos ilmoituksessa on ohjeistettu toisin, toimi ohjeen mukaisesti.
  • Päästäksesi jättämään hakemuksesi, tulee sinun ensin rekisteröityä työnhakijaksi järjestelmäämme.
  • Valitsemme jatkoon etenevät hakijat hakemusten perusteella, joten hakemus kannattaa täyttää huolellisesti. Hakemukseesi voit halutessasi liittää esimerkiksi vapaamuotoisen hakemuskirjeesi, CV:si ja kuvasi.
  • Haetusta tehtävästä riippuen rekrytointiprosessi voi sisältää erilaisia vaiheita. Esimerkiksi haastattelut voidaan toteuttaa joko yksilö- tai ryhmähaastatteluna, rekrytointiprosessiin voi liittyä useampia haastattelukierroksia tai soveltuvuustestejä sekä muita vaiheita, kuten terveystarkastus sekä vartijakurssin jälkeen poliisin toimesta tehtävä suppea turvallisuusselvitys
  • Työ- ja koulutodistukset sekä mahdolliset turvallisuusalan lupakortit tarkastamme haastattelun yhteydessä, joten otathan ne ja henkilöllisyystodistuksesi mukaan haastatteluun.
  • Ennen töiden aloitusta tarjoamme valituille henkilölle työtehtävän vaatimien koulutusten lisäksi perehdytyksen työtehtäviin sekä ajanmukaiset työvälineet ja varusteet.
  • Tervetuloa Securitakselle!
Ota meihin yhteyttä
*
*
*

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta