Ura Securitaksella

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys, jonka palveluksessa työskentelee yli 3 500 turvallisuusalan ammattilaista eri puolella Suomea. Tuotamme palveluita asiakkaidemme tarpeiden mukaan ja toimimme laajasti erilaisissa toimintaympäristöissä turvallisuuteen keskittyen. Työntekijöillämme on mahdollisuus oman osaamisensa ja kiinnostuksensa mukaan, työskennellä monipuolisissa sekä vaihtelevissa turvallisuusalan tehtävissä, sekä kehittää omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan pitkäjänteisesti.

Securitaksen menestys perustuu henkilöstömme osaamiseen

Vahvuutemme työnantajana ja asemamme markkinajohtajana on lähtöisin tavoitteellisesta toiminnasta palveluidemme sekä henkilöstömme jatkuvalle kehittämiselle. Henkilöstömme osaamisen kehittäminen on ollut merkittävä osa Securitaksen strategiaa vuosikymmenten ajan. Me Securitaksella uskomme, että voimme tulla joka päivä paremmiksi siinä, mitä teemme. Uskomme yrityksemme toiminnan jatkuvuuden perustuvan henkilöstömme osaamiseen – niihin tietoihin ja taitoihin, joilla henkilöstömme lunastaa annetut asiakaslupaukset. Tavoitteenamme on kehittää henkilöstöstämme osaavia ja työtehtäviinsä erikoistuneita turvallisuuspalvelutoiminnan ammattilaisia.

Jos tartut turvallisuusalan tarjoamiin haasteisiin ja suoriudut niistä esimerkillisesti, ansaitset mahdollisuuden siirtyä urallasi eteenpäin yrityksemme sisällä. Urasi voi kehittyä etenemällä vartiointitehtävistä esimieheksi, tai voit siirtyä yrityksemme sisällä vartioimistehtävästä toiseen, esimerkiksi paikallisvartioinnista hälytyskeskukseen, ja näin kehittyä useamman tehtävän hallitsevaksi ammattilaiseksi.

Tutustu työntekijöidemme uratarinoihin

Näillä videoilla työntekijämme kertovat, miten he päätyivät Securitakselle ja miten heidän työnkuvansa on vuosien varrella kehittynyt.

Tutustu lisää ura- sekä koulutusmahdollisuuksiin.

 

Ota meihin yhteyttä
*
*
*

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta