Töitä kaupan!

Etsimme motivoituneita ja asiakaspalveluhenkisiä palveluvartijoita sekä siviiliasussa työskenteleviä myymäläetsiviä pääkaupunkiseudulla sijaitseviin kohteisiimme. Tutustu tehtäviin ja jätä yhteystietosi, jos koet olevasi etsimämme!

Palveluvartijana työskentelet päivittäistavarakaupassa ja tehtäviisi kuuluvat vartiointitehtävien lisäksi monipuoliset asiakaspalvelutehtävät. Arvostamme voimassa olevaa vartijakorttia, mutta tarvittaessa tarjoamme sinulle koulutuksen. Meille tärkeintä on oikeanlainen asenne ja halu kehittyä.

Myymäläetsivänä tehtäväsi on omalla toiminnallasi vähentää asiakaskohteen hävikkiä ennaltaehkäisemällä ja puuttumalla väärinkäytöksiin. Myymäläetsivän työtä on tarjolla vain viidelle nopeimmalle ja sopivimmalle, joten toimi nopeasti!

Securitas tarjoaa Sinulle mielenkiintoisen työn turvallisuusalan huipulla sekä mahdollisuuden kehittymiseen ja etenemiseen. Voit tutustua tarkempiin työtehtävien kuvauksiin täällä:

Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä alla oleva yhteydenottolomake. Soitamme sinulle pian ja selvitämme, olisitko sopiva palveluvartijaksi tai myymäläetsiväksi.

Muut avoimena olevat työpaikkamme näet täältä.

Olen kiinnostunut palveluvartijan ja/tai myymäläetsivän työstä Securitaksella ja haluan, että minuun otetaan yhteyttä!
*
*
*