Skip to main content

Syksyn avoimet työpaikat

Etsitkö uutta urasuuntaa? Tule turvallisuusalan hommiin Securitakselle! Tarjoamme mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä mukavassa porukassa, kehittymis- ja etenemismahdollisuuksia unohtamatta. Turvaamalla muita turvaat tulevaisuutesi – tutustu avoimiin paikkoihin ja hae mukaan!

Etsimme jatkuvasti uusia arjen sankareita, jotka haluavat sitoutua arvoihimme ja kehittyä Securitaksen mukana. Meillä kannustetaan ja rohkaistaan urakehitykseen, ja meillä on mahdollisuus edetä juuri niin pitkälle kuin itse haluat. Riippumatta siitä, missä tehtävissä työskentelemme, on turvallisuus ensisijainen prioriteettimme, ja toiminnassamme korostuu ammattimaisuus sekä kanssaihmisiä kunnioittava asenne. Arkeemme ja työtehtäviimme voit tutustua alempaa Arjen sankarit -videoilla.

Olisitko sinä seuraava arjen sankarimme? Katso kaikki avoimet paikat ja hae nyt!

Käytä pudotusvalikkoa suodattaaksesi itsellesi sopivat työtehtävät haluamaltasi alueelta. Täytä hakemuslomake sähköisesti, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Minkälaista on olla töissä meillä? Tutustu!

Arjen sankarit – Helsinki, Jenna

Palveluesimies Jenna Mälkiä työskentelee 24Patrol-yksikössä. 24Patrol-yksikössä työskennellään nimensä mukaisesti vuorokauden ympäri, turvaten erilaisten asiakasyritysten kohteita. Työssä liikutaan pääsääntöisesti autolla ja reagoidaan muuttuviin tilanteisiin kentällä. Työyhteisö on tiivis ja jokaiseen työkaveriin voi luottaa sataprosenttisesti.

Arjen sankarit – Kotka, Merikeskus Vellamo, Tuija

Ylivartijamme Tuija Kaaresalo kertoo työstään Merikeskus Vellamossa. Merikeskus Vellamo sijaitsee Kotkan vanhassa Kantasatamassa ja se kokoaa yhteen useita merellisiä museonäyttelyitä. Vellamo on uniikki vartiointikohde, jossa vartijalla on suuri vastuu niin rakennuksen yleisturvallisuudesta kuin museonäyttelyiden sujuvuudesta. Mielenkiintoisen työympäristön kruunaa huikea työyhteisö, jossa tuetaan ja opitaan toinen toisiltaan.

Arjen sankarit – Tampere, Antton ja Sonja

Turvalaiteasentaja Antton Aalto ja tekninen asiantuntija Sonja Lappalainen kertovat työstään Securitaksen Tampereen yksikössä. Turvalaiteasentajan työ on hyvin teknistä ja ajoittain haastavaa, mutta palkitsevaa. Tampereella sijaitsee myös Securitaksen palvelukeskus, jossa Sonja työskentelee. Töitä tehdään vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Löydät runsaasti lisää mielenkiintoisia videoita meistä ja kaikista työtehtävistämme YouTube-kanavaltamme SecuritasSuomi.