Töihin tapahtumien keskipisteeseen?

Etsimme Securitas Eventsin tiimiin reippaita ja oma-aloitteisia järjestyksenvalvojia ja tapahtuma-avustajia keikkatöihin.

Securitas Events tarjoaa jatkuvasti erilaisissa tapahtumissa, tilaisuuksissa sekä ravintola- ja erityiskohteissa lyhytkestoisia järjestyksenvalvonta- ja tukipalvelutehtäviä ympäri Suomen. 

Securitaksen asiakaspalveluhenkilöstön tehtävänä on tarjota jokaiselle tapahtumakävijälle turvallinen ympäristö ja laadukas asiakaspalvelukokemus.

Työntekijöitä tarvitaan vielä seuraaviin tapahtumiin:

  • Matka 2020 | Messukeskus Helsinki | 15.-19.1-2020
  • MP 2020 | Messukeskus Helsinki | 31.1-2.2.2020       

Työtehtävien sisältö

Järjestyksenvalvojana vastaat turvallisuudesta ja järjestyksestä. Avustat ja ohjaat tapahtumakävijöitä. Asiakaspalveluasenne on ominaisuus, jota myös tässä tehtävässä painotamme. Järjestyksenvalvojan tehtävissä voi toimia poliisin hyväksymä, nuhteeton 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti järjestyksenvalvojan peruskurssin ja kurssikokeen. Järjestämme peruskursseja ympäri vuoden, tutustu tarkemmin koulutusaikatauluihin tästä.

Tapahtuma-avustajana vastaat laadukkaasta asiakaspalvelukokemuksesta. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa host-, lava-avustaja- ja opastustehtävät. Olet vastassa asiakkaita sisääntulossa ja ohjeistat heitä mahdollisissa ongelmatilanteissa. Lava-avustajana vastaat ohjelman aikataulusta, avustat tekniikassa ja juonnat esiintyjät lavalle. 

Tapahtuma-avustajan tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Myös muusta kielitaidosta on apua tehtävien hoidossa. 

Liikenteenohjaajana vastaat tapahtumassa henkilö- ja ajoneuvoliikenteen turvallisuudesta ja sujuvuudesta.
Tehtävä edellyttää järjestelmällisyyttä, rauhallisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä vähintään B-ajokorttia.

Työ on keikkaluonteista ja työtunnit sijoittuvat niin arkipäiviin kuin viikonloppuihinkin. Täytä tietosi alla olevaan lomakkeeseen niin otamme sinuun yhteyttä!

          

Olen kiinnostunut keikkatyöstä ja haluan, että minuun otetaan yhteyttä!
*
*
*