Skip to main content

Kokoaikaisia vartijoita Laukaalle

Laukaa
Julkaisupäivä 2024-07-02

Työpaikan kuvaus

Securitas on valtakunnallinen turvallisuusalan suuri toimija. Haemme nyt kokoaikaisia vartijoita Laukaalle.

Tarjoamme kokoaikaista työsopimusta Laukaan seudun vartioimistehtäviin. Työ on vuorotyötä ja koostuu aamu-, päivä- ja iltavuoroista maanantaista sunnuntaihin.

Työpaikka velvoittaa, että työntekijöille tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys ennen töiden aloittamista.

 

Pätevyydet

Meille on tärkeintä, että olet kiinnostunut turvallisuus- ja palvelualasta ja olet motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. 

Työtehtävä vaatii voimassa olevan vartijakortin, sekä voimankäyttövälinekoulutukset (TKP ja OC).  Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä työn kannalta.

Työ vaatii, että sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti ja paloilmoitinlaitteiston hoitajan kortti. Korttien omistus katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa me koulutamme ne sinulle.

Tehtävästä riippumatta, työssäsi korostuvat asiakaspalvelutaidot, positiivinen asenne ja kyky itsenäiseen työskentelyyn. Aiempi työkokemus asiakaspalvelun tai vartiointitehtävien parissa katsotaan eduksi. 

Vartijana työskentely edellyttää vähintään 18 vuoden ikää, nuhteetonta taustaa sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

 

Lisätietoja

Työsi tueksi saat mahtavan ja asiantuntevan työporukan lisäksi myös suuren konsernin edut, kattavan perehdytyksen ja ajanmukaiset työvälineet.

Kiinnostuitko?

Laita hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Mikäli jokin asia askarruttaa tai haluat lisäinfoa, laita sähköpostia osoitteeseen: eetu.palm@securitas.fi

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan Instagramissa ja Facebookissa:

https://www.instagram.com/securitassuomi/

https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Hae tehtävää