Skip to main content

Piirivartijoita Turkuun: haemme vartijoita Mobile ja 24Patrol tehtäviin

Turku
Julkaisupäivä 2024-06-27

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

24Patrol-vartijan tehtävissä vastaat henkilöturvallisuudesta asiakaskohteissa. Työvuoron aikana suoritettavilla toistuvilla asiakaskäynneillä vaikutat kohteiden henkilöstön sekä asiakkaiden turvalliseen työympäristöön sekä sujuvaan arkeen. Kohteilta tulevat vartijakutsut ovat myös merkittävä osa 24Patrol-vartijan työvuoroa. Työvuorot ajoittuvat pääsääntöisesti päivä- sekä ilta-aikaan.

Mobile Patrol-vartijan tehtävissä vastaat useiden asiakaskohteidemme kiinteistöturvallisuudesta. Suoritat työvuoron aikana toistuvia ennalta suunniteltuja kierroksia, joilla varmistetaan asiakkaan turvallisuustarpeen täyttyminen sovittujen ohjeiden mukaisesti. Reagointi asiakaskohteelta tuleviin kiinteistöjen hälytystehtäviin (esim. ovenavaus, murto-, tai palohälytys) on oleellinen osa Mobile Patrol-vartijan työtehtävää. Työvuorot ajoittuvat yöaikaan.

Työ on nopeaa, liikkuvaa sekä tarjoaa laajan näkökulman turvallisuusalan tehtäväkentästä. 

Pätevyydet

Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Työskentely piirivartioinnin tehtävissä edellyttää, että viihdyt itsenäisessä työssä ja tulet toimeen ihmisten kanssa.


Vaikka emme välttämättä edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, katsomme mm. suoritetut turvallisuusalan opinnot sekä vartijakortin eduksi.


Piirivartijan työ edellyttää ajokorttia (B) ja ajotaitoa. Lisäksi työskentely vartijana edellyttää 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa.

Tarjoamme näköalapaikan yksityiselle turvallisuusalalle, mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet itsesi kehittämiseen ja työkokemuksen kartuttamiseen. Tueksesi saat suuren ja vakavaraisen konsernin, joka luo puitteet työssä menestymiseen. Saat myös tarvittavat koulutukset ja kattavan perehdytyksen tehtävään sekä käyttöösi alan parhaat työvälineet.

Lisätietoja

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jos kaipaat lisäinfoa, laita sähköpostia osoitteeseen mari.vahlsten@securitas.fi

 Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Hae tehtävää