Skip to main content

Vartijoita Kotkaan

Kotka
Julkaisupäivä 2024-06-27

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Yksikkömme työntekijänä työtehtäväsi voivat koostua mm. piirivartioinnista, PRJV tehtävistä, tai aulapalvelusta. Tehtävästä riippuen työssäsi saattaa korostua asiakaspalvelutehtävät, kiinteistöjen rikos-, palo- ja kulunvalvontahälytysten käsittely tai erilaisiin rikos- ja häiriötilanteisiin puuttuminen.

Pätevyydet

Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään monipuolisissa ja käytännönläheisissä vartiointitehtävissä. Toivomme myös oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta sekä jämäkkyyttä erityistilanteiden hoitamiseen. Työssäsi tarvitset sujuvan suomen kielen taidon lisäksi välillä myös englannin kieltä.

Vaikka emme välttämättä edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, katsomme mm. suoritetut turvallisuusalan opinnot sekä vartija- ja järjestyksenvalvojakortit hakijalle eduksi.

Vartijana työskentely edellyttää lisäksi nuhteetonta taustaa sekä vähintään 18 vuoden ikää ja hyvää Suomenkielen taitoa. MobilePatrol –vartiointityö edellyttää lisäksi ajokorttia ja ajotaitoa.

Lisätietoja

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakuaikaa 28.7.2024 asti. 

Lisätietoja tehtävästä antaa jukka.vihtonen@securitas.fi. Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Hae tehtävää